Godny polecenia | 5,0 |
Prywatny Gabinet Ortopedyczno-Urazowy lek. Karol Busz Ełk, ul. Adama Mickiewicza 37B.
Rejestracja: 570 767 112, w godzinach 8.00 - ...
Rejestracja: 570 767 112, w godzinach 8.00 - 20.00 od poniedziałku do piątku lub online ortopeda.elk.pl
* KONSULTACJE LEKARSKIE
* PUNKCJE STAWÓW, KALETEK, GANGLIONÓW
* INIEKCJE DOSTAWOWE
* REPOZYCJE PRZEMIESZCZONYCH ZŁAMAŃ I ZWICHNIĘĆ STAWÓW
* ZAKŁADANIE I ZDEJMOWANIE UNIERUCHOMIEŃ ORTOPEDYCZNYCH
* ZMIANY OPATRUNKÓW
* USUWANIE SZWÓW
* USG NARZĄDU RUCHU
* WYSTAWIANIE DOKUMENTACJI LEKARS...
Godny polecenia | 5,0 |
Do doktora Busz trafiłem po urazie łokcia. Był aż czarny i strasznie bolał. Wszyscy mnie odsyłali z przychodni. Ten lekarz mnie przyjął bez kolejki i wszystko pobadał, wyjaśnił. Leczenie było długie, tak jak mówił, ale teraz wszystko z łokciem jest OK. Jestem bardzo wdzięczny temu ortopedzie. Oby więcej takich było ludzi.
Godny polecenia | 5,0 |
Dziękuje za leczenie. Lekarz bardzo skrupulatny, przystępny i profesjonalny. Zrobił ma zastrzyk z osoczem. Wreszcie ból ustąpił. Inni lekarze mnie olewali lub nie znali się na rzeczy.
Godny polecenia | 5,0 |
Do dr Busz trafiłam z urazem kolana. Nie mogłam chodzić, kolano było zablokowane. Lekarz dokładnie mnie zbadał, zastosował odpowiednie leczenie i kolano mam jak nowe. Po ludzku podszedł do mojego problemu. Jestem bardzo zadowolona z wizyty u dr Busza. Będę polecała każdemu! Jestem bardzo wdzięczna za pomoc.
Godny polecenia | 5,0 |
Świetny specjalista. Leczę się u Pana Karola Busza od kilku lat. Zawsze pomocny. Lekarz z powołania.
Godny polecenia | 5,0 |
Miałam ból piety, ostrogi. Długo chodziłam po lekarzach. Zabiegi na piety nie pomagały. Cieszę się,że wreszcie trafiłam do lekarza Busz. Po jego zastrzyku w piętę ból ustąpił i mogę chodzić. Bardzo dziekuję.
Usługa | Cena (zł) |
---|