dr Daria Dobaczewska

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

CHIRURGIA PLASTYCZNA DD
Bema 18/1

Bardzo przyjemna obsługa na recepcji, pełen profesjonalizm u pani doktor, która wyjaśni krok po kroku. Przemiła atmosfera w czasie zabiegu, podczas którego bardzo się bałam ale wszystkie panie dołożyły wszelkich starań, abym się nie denerwowała. Z całego serce polecam klinikę pani doktor.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Rafał Pawlaczyk

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

ulica Wileńska 44

Dzisiaj mija 2 miejsce od operacji bajpasów. Po tym czasie można powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z operacji. Pan doktor jest wspaniała osoba i świetnym lekarzem. Troszczy się o każdego pacjenta i jego samopoczucie przed i po zabiegu. Jestem bardzo wdzięczny za operację panu doktorowi. Pozdrawiam Krzysztof ze Szczecina
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Agnieszka Łabuć

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Pani doktor to wspaniała specjalistka oraz wybitny fachowiec. Pierwszy raz korzystałam z wiedzy Pani Doktor kiedy córka była nastolatką .Pani doktor uratowała zdrowie mojej córki, jako jedyna pochyliła się nad problemem, gdzie pomocy szukaliśmy u wielu ortopedów. Po raz kolejny córka trafiła do Doktor Agnieszki po kontuzji , której ulega na zawodach. Pierwsza pomoc szpitalna miała złe zastosowanie, a forma leczenia była niewłaściwa, a jak trwoga to do Boga i …

dr n. med. Piotr Rak

Chirurg ogólny, Medycyna estetyczna

Wyspa Medycyny Przyjaznej
Toruńska 15

Specjalista z dużym doświadczeniem, anielską cierpliwością i pewną ręką, chirurg doskonały, Wyczerpująco wyjaśnia propozycję i plan pracy, a przy tym wszystkim na poczucie estetyki, elegancji i umiaru, w tym, co robi, a to już nie tylko profesjonalizm, ale talent. Po 5 gwiazdek w każdej kategorii. Asystentka doktora idealnie wkomponowuje się w wysoki poziom obsługi, walory jej pracy także błyszczą 5 gwiazdkami.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Sebastian Kister

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Pomorska 96

Pan doktor jest rzetelny, świetnie zorganizowany, bardzo pomocny, ma ogromną wiedzę i cudowne podejście do pacjenta. Przed, w trakcie operacji jak również po, przy zmianie opatrunku, czułam się zaopiekowana i dobrze poinformowana co i jak dalej. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Tomasz Somnicki

Chirurg ogólny, Urolog

Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy
Grunwaldzka 68

Jeżeli wizyta u lekarza w ogóle może być przyjemna to ta była. Pan doktor Somnicki jest jednym z niewielu lekarzy (niestety) który po prostu rozmawia z pacjentem a nie traktuje jak kolejny przypadek medyczny. Cieszę się, że trafiłem na tak dobrego specjalistę.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Paweł Żelechowski

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

ulica Wileńska 44

Do UCK w Gdańsku zostałem przekazany przez ZRM w dni 15 lutego 2023 roku z powodu bólu w klatce piersiowej w wieku 64 lat. Nigdy w życiu nie chorowałem. Po przeprowadzeniu szeregu różnych badań w KOR, jak również w I Klinice Kardiologii na Oddziale Niewydolności Serca i Transplantologii i wykonaniu koronarografii - lekarz specjalista kardiologii w rozpoznaniu odpowiedział krótko: "Niestabilna choroba wieńcowa" w grę nie wchodzą żadne rozwiązania tylko by …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Michał Wierzbicki

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Miladent

Zdecydowanie polecam doktora Wierzbickiego wszytkim którzy musza usunąć zęba. Byłem u doktora na usowaniu zęba mądrości. Mój poprzedni lekarz nie podjął sie tego bo ząb był podobno krzywy i jeszcze prawie cały w kości. Dr Wierzbicki całkowicie bezboleśnie i w 15 minut pozbawił mnie przyczyny moich zmartwień, a to czego sie najbardziej obawialem czyli ze spuchne i ze będzie strasznie bolało nie nastąpiło. Jeszcze raz polecam dr Wierzbickiego!

lekarz Grzegorz Gryglewski

ul. Kaprów 12/12

Bardzo rzeczowy , kulturalny i sympatyczny lekarz . Poświęca na wizytę tyle , ile trzeba . Dokładnie tłumaczy przebieg leczenia czy zabiegu . Polecam z czystym sumieniem .

lekarz Wojciech Makarewicz

ul. Wileńska 37B

Z czystym sercem polecam dr.Wojciecha Makarewicza,prawie dwa lata temu dzięki jego życzliwości i pomocy moja siostra została odpowiednio pokierowana a w konsekwencji leczona.Więc gdy w sierpniu dowiedziałam się że mąż ma raka jelita,od razu zwróciłam się do dr.Makarewicza i nie zawiodłam się,operacja udana a mąż wraca do sił.Dr Wojciech jest bardzo życzliwym,ciepłym i uśmiechniętym lekarzem a to bardzo pomaga pacjentowi w ciężkich chwilach.Dziękuję i życzę zdrowia.
Opinia dodana przez: Bogusia

lekarz Tomasz Podczarski

Chirurg ogólny, Urolog

Przychodnia "Kilińskiego"
ul. Kilińskiego 34

Polecam Dr. Podczarskiego nie to co dr .Kwiatkowski.Warto sie do dr Podczarskiego rejestrowac bo bardzo dobry lekarz

lekarz Piotr Dusiński

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21

Niesie pomoc szybko i profesjonalnie. .
Opinia dodana przez: Marcin Weremjewicz

lekarz Grzegorz Szreder

ulica Wileńska 44

wybitnie uzdolniony manualnie . Operował męża i syna. bardzo miły i komunikatywny. serdecznie polecam

lekarz Ewa Zubrzycka- Wątróbska

Chirurg dziecięcy

NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27

Najlepszy chirurg dzieciecy, super lekarz! Delikatna, uprzejma, z ogromna wiedza, slucha dziecka i rodzica. Polecam z calego serca.

lekarz Cezary Płatkowski

Medyczne Laboratorium Diagnostyczne Gdańsk
Nowe Ogrody 1-6

Super lekarz.z powołania.w razie potrzeby skorzystam ponownie.spokojny opanowany z bardzo dobrym podejściem do pacjenta.pozdr

lekarz Krzysztof Lewicki

Chirurg dziecięcy

NCMed Przychodnie
ul. Majewskich 26

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam! Diagnoza trafna operacja w przyspieszonym trybie. Wszystko idealnie po operacji! Dziękuję za opiekę nad synkiem. Jest Pan najlepszy!

lek. stom. Agata Wilska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ul. Podwale Staromiejskie 106

Wspaniała Pani doktor zajmująca się chirurgią stomatologiczną! Byłam u Niej 2 razy z potrzebą ekstrakcji zębów. Ma konkretne podejście do swojego fachu. Wyrywa dokładnie, szybko i bezboleśnie (posiada elektroniczne urządzenie do znieczulania) - zabieg jest na tyle dobrze robiony, że nie trzeba po nim stosować antybiotyku. Po zabiegu zawsze jest możliwość bezpłatnego przyjścia na obejrzenie i zmianę opatrunku. Nie zawyża kosztów leczenia. Gorąco polecam! :)
Opinia dodana przez: Patryk
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg naczyniowy
                                       lek. med. Przemysław Konczalski

lek. med. Przemysław Konczalski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Wspaniały i empatyczny, bardzo dokładny. Troszczy się o pacjenta. Dziękuję. Najlepszy na świecie. Przyjmuje też w pięknym miejscu Garden Clinic w Gdansku więc wszystko idealnie.

lekarz Piotr Rumianowski

Chirurg naczyniowy

Wileńska 44 (Swissmed)

Zdecydowanie godny polecenia. Kompetentny i rzeczowy. Potrafi jasno i zrozumiale rozmawiać o chorobie. W dzisiejszych czasach to jest wzór lekarza. Innym i tym młodszym i tym starszym, i wiekiem i praktyką polecam nawet ponowny staż u Tak Wspaniałego Lekarza i Człowieka.
Opinia dodana przez: Jan

dr n. med. Grzegorz Michalski

Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105

Jeszcze takiego lekarza nie spotkałam pełna profeska wszystko tłumaczy niezwykle uprzejmy super polecam