lek. dent. Dorota Wielgus - Hałajko

Przychodnia stomatologiczna
Kilińskiego 3
23-300 Janów Lubelski

Pani doktor jest świetnym fachowcem z dużą wiedzą i doświadczeniem. Przy tym jest nad wyraz uprzejma i delikatna. Doradzi i skutecznie pomoże w każdym przypadku. Wizyty w gabinecie są bezbolesne i bezstresowe. Ceny świadczeń przystępne. Lekarz stomatolog z prawdziwego powołania. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Sevillo

lek. dent. Izabela Gacoń

Gabinety Seyoum Wojnicz
Nadbrzeżna 3
32-830 Wojnicz

Pragnę z całego serca podziękować dr Izabeli Gacoń i dr Adrianowi Worosz za okazane wsparcie i pomoc Szanowni Państwo jesteście aniołami w ludzkiej skórze Dziękuję Racy lekarze to skarb uwierzcie mi.
Opinia dodana przez: Mo

lekarz Stefan Matuszewski

NZOZ BASIS
ulica Błońska 46/48
05-807 Podkowa Leśna

Bardzo uprzejmy, rzeczowy i życzliwy człowiek. Przede wszystkim doskonały fachowiec. Bardzo polecam, oby więcej takich lekarzy!!!
Opinia dodana przez: Alicja

dr n. med. Piotr Porzycki

Chirurg naczyniowy

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Warszawa Czerniakowska
Czerniakowska 231

Chodzę na kontrolę już kilka lat. Wcześniej poddałem się operacji u lekarza. Wszystko OK. Polecam!

lekarz Aneta Dąbrowicz

Filia Nr 1 Anglo-American Corporation Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Przychodnia Stomatologiczna
Potocka 14

Dopiero gdy skorzystałam z usług innego stomatologa odczułam różnicę. Dotychczas myślałam, że wizyta u dentysty zawsze definitywnie kończy problem, a nie generuje nowe. Cóż, pani doktor Dąbrowicz teraz będzie poprawiac po koledze...Lepiej jeździc na drugi koniec miasta niż ryzykowac.

lek. dent. Ewa Skoneczna

gabinet stomatologiczny
Gryfice

Pani Ewa , uważam że jest dobrym stomatologiem !! Szkoda tylko że, ma dosyć odległe terminy, no i co jest dosyć istotne, jest dosyć droga.Ale za to na wizytę do niej, idzie się bez cienia strachu !!!Chyba musi być dobrą stomatolog, skoro ma takie długie terminy. Danuta F.

lek. dent. Monika Fischbach

Przebendowskiego 23 a
84-100 Puck

Polecam, nie ma żadnych problemów, 15 razy na pewno byłem, jak się coś dzieje każe od razu przyjeżdżać. Polecam!
Opinia dodana przez: Krzysztof

Krzysztof Kucęba

Chirurg szczękowo twarzowy

Ufff, P. Kucęba usuwał mi zęba mądrości zatrzymanego w kości, to było dla mnie ciężkie przeżycie, ale na szczęście dzięki profesjonalizmowi tegoż lekarza nic nie bolało!:-) Gość w porządku, prawie cały zabieg do mnie mówił, upewniał się co jakiś czas, czy wszystko w porządku-serdecznie polecam!

lek. dent. Marcin Pietrzycki

Chirurg stomatolog

Gabinet Stomatologiczny Mirosława i Marcin Pietrzyccy
59-220 Legnica

Miałam do usunięcia dwie ósemki chirurgicznie. Nie da się opisać strachu który mi towarzyszył siadając na fotel. Cięcie dziąsła, wiercenie w kości, dłutowanie zęba i szycie. Ale strach ma wielkie oczy, bo co się okazało usunięcie jednego zęba trwało niespełna 10 minut i o dziwo nic nie bolało !! Pan doktor przepisał mi leki przeciwbólowe po których również nic nie czułam. Na drugi dzień gdyby nie mała opuchlizna, zapomniałabym, że …

Katarzyna Kalwasińska-Woźniak

Centrum Stomatologii Estetycznej Dental Progress
Zwoleńska 127/25

Bardzo Miła gaduła. Zabiegi wykonuje delikatnie i co ważniejsze trwale. Nie mam wiedzy aby ocenić kompetencje dlatego z rezerwą daję "dobrze".

dr n. med. Artur Piktel

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Wojewódzki szpital dzieciecy
ul.Żołnierska
Olsztyn

Polecam. Lekarz kompetentny. Tłumaczy, ale nie straszy, co w moim przypadku jest dużym plusem, bo jestem straszną panikarą.
Opinia dodana przez: SYLWIA ŁUCZKOWSKA
                                       lek. med. Łukasz Rdzanek

lek. med. Łukasz Rdzanek

Chirurg ogólny, Medycyna estetyczna

Zdecydowanie polecam! Od jakiegoś już czasu chodzę tylko i wyłącznie do dr Rdzanka. Jeden z nielicznych lekarzy, który pomaga kobietom poczuć się lepiej i pozostać piękna w bardzo subtelny sposób. Nie naciąga na preparaty, obiektywnie poleca co warto zrobić czego nie. Nie robi z kobiety napompowanej laski. Wszystko z umiarem i mega efektem. Z całego serca polecam i na pewno będę wracać 😉

lek. med. Arkadiusz Konior

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Znakomity chirurg, kompetentny i przyjazny dla pacjenta..Gorąco polecam jako chirurga naczyniowego zarówno na etapie badań jak i zabiegu.

dr Arayik Bkhiyan

Chirurg szczękowo twarzowy

Jasna 5/6
44-100 Gliwice

Jestem jeszcze w trakcie leczenia, ale każda wizyta przebiega w b.miłej atmosferze. Ogromna wiedza i doświadczenie Pana doktora sa imponujac. Każda decyzja co do leczenia trafiona w punk. Zaufałam Panu doktorowi w 100%. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Wiesia B.

lekarz Krzysztof Rędziński

Przychodnia Wielospecjalistyczna
Juraszów 7/19

Pan Doktor posiada wszystkie cechy, które powinien mieć każdy lekarz. Połączenie wiedzy, doświadczenia i empatii dla pacjenta. Polecam i dziękuję za opiekę...
Opinia dodana przez: Arleta

lek. dent. Agnieszka Radosławska

ul. Wielkoborska 30A
42-200 Częstochowa

Pani Agnieszka to wspaniały człowiek, jest bardzo uprzejma i empatyczna. Wszystko dokładnie tłumaczy i bardzo się stara. Niestety nie udało się jej uratować mojego zęba, o którego tak bardzo walczyła (Pani Doktor podjęła sie próby jego ratowania, choć inni lekarze od razu skazali go na usunięcie). Ponadto, Pani Doktor zachowała się honorowo zwracając mi koszty leczenia. Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Agnieszkę, która bez wątpienia jest lekarzem z powołania. …
Opinia dodana przez: Sonia

lek. dent. Monika Ksoń

NZOZ Interdent
ulica Szkolna 35
60-185 Skórzewo

OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK,

lekarz Piotr Warzecha

ul.Topolowa
32-500 Chrzanów

Wspaniałe podejście do pacjentów. Pomimo olbrzymiej(!) liczby chorych, wszystko mi wytłumaczył (na czym polega choroba, co mam robić, jak postępować,co zażywać, do kogo i kiedy się udać).Mimo,że wizyta była krótka, to każda minuta była wykorzystana, a przy tym bardzo uprzejmy i miły młody lekarz.

lek. med. Jarosław Rosochacki

Szpital Lux Med
Puławska 455

Jestem bardzo zadowolona . Wspaniały specjalista, profesjonalizm i życzliwośc to cechy przewodnie :-). POLECAM

lek. dent. Beata Klimczak

Protetyk, Stomatolog

Rumia

Jedna z najlepszych stomatologów. Czuć że ma doświadczenie w zawodzie. Dzięki niej polubiłam chodzenie do dentysty. Pani dr wyleczyła mi już 3 zęby kanałowo.