lek. dent. Katarzyna Malanowicz

Stomatolog, Medycyna estetyczna

Green Clinic Katarzyna Malanowicz- Denisiuk Stomatologia, ortodoncja, medycyna estetyczna
Jasnogórska 14
44-100 Gliwice

Do gabinetu trafiłam z silnym bólem zęba i opuchlizną połowy twarzy. Mimo mojego stanu wizyta przebiegła miło i bezboleśnie. Na miejscu zostało wykonane zdjęcie rtg więc nie musiałam nigdzie biegać. Na drugi dzień Pani dr zadzwoniła do mnie żeby zapytać o moje samopoczucie. Byłam mile zaskoczona tym telefonem a dolegliwości bólowe całkowicie ustąpiły. Polecam dr Malanowicz, delikatna i troskliwa, zna się na rzeczy.
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Andrzej Miczko

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Słowiańska 21
Gryfice

Wspaniały lekarz. Te dwa słowa powinny wystarczyć ale skoro musi być minimum sto znaków to napiszę, że jestem pod wrażeniem jego profesjonalizmu, pracowitości oraz zwykłej ludzkiej uprzejmości.
Opinia dodana przez: Jerzy

Grażyna Mróz

Chirurg stomatolog

Nowodworska 53B

I would like to share my experience from a visit at dentist, dr Grażyna Mróz that works in LuxMed at pl. Dominikański 3, Wrocław. I visited her after I had received a recommendation from another LuxMed dentist at ul. Legnicka, two weeks earlier. When I went into her room, the doctor asked me which tooth I had the problem with. I answered honestly, I couldn't remember if it was left …

lek. stom. Sylwia Kaczmarek

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Indywidualna Praktyka Lekarska
ul.Kazimierza Wielkiego 85
67-200 Głogów

Witam serdecznie ja osobiście jestem z pracy pani Sylwi bardzo zadowolona mam zrobiony częściowy porcelanowy mostek ząbki są piękne nic mi nie przeszkadza jest super.Pani Sylwia jako lekarz i człowiek jest osobą bardzo miłą i wrażliwą.Nie wieżę bo wcześniej robiłam też mostek i to pani Sylwia mi zakładała trzymał się 16 lat pozdrawiam serdecznie panią doktor życząc jej dużo zdrówka

lek. dent. Jarosław Broda

695 390 900
os. XX -lecia II RP
34-350 Węgierska Górka

W poczekalni wita pacjenta muzyka relaksacyjna. Za drzwiami gabinetu znika strach i stres. Lekarz jest sympatyczny i uśmiechnięty. Wiedza i fachowość stomatologa dają poczucie bezpieczeństwa. Świetny specjalista w doskonale wyposażonym gabinecie.To moja ocena po kilku wizytach. W skali 1-5 wystawiam 6.
Opinia dodana przez: A.K.

lek. dent. Anna Bukowy

Ogrodowa 16
39-200 Dębica

obsługa, rzetelna , miła i kompetentna wszystko jest super . polecam gorąco a kolejki świadczą same za siebie .
Opinia dodana przez: Bogdan
Bardzo dobry specjalista ,Wyrazy wdzięczności dla Pana Piotra za świetne podejście do mnie jako pacjentki, sumienny , serdeczny ,a co najważniejsze jestem zadowolona z efektów pracy,szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Danuta A.

lekarz Wacław Kisiel

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Legionów 9
33-100 Tarnów

Niesamowity człowiek! Ogrom wiedzy, dociekliwość. Nie zbywa, wyjaśnia, cieszę się, że trafiłam do takiego SPECJALISTY.

Joanna Łobaza-Gałaszkiewicz

Ortodonta, Stomatolog

Niepodległości 16b lok. 19
38-400 Krosno

Za tydzień zdejmuję aparat ortodontyczny i jak do tej pory było rewelacyjnie.

Mariola Swarcewicz

Protetyk, Stomatolog

Niedziałkowskiego 3a lok. 4
87-200 Wąbrzeźno

Bardzo dobry i kompetentny lekarz, który w bardzo przystępny sposób tłumaczy poszczególne etapy procesu leczenia. Nic nie boli, a atmosfera panująca w gabinecie jest bardzo miła. Polecam jak najbardziej!
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Cezary Czekalski

Ośrodek Profilaktyki i Lecznictwa Wojnów Sp z o.o.
ulica Strachocińska 83

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość. Z CAŁEGO SERCA POLECAM!
Opinia dodana przez: MAREK
Ta Pani zna się na zębach jak mało kto.Polecam i tyle w tym temacie.
Opinia dodana przez: RC28

Marek Szpunar

Chirurg naczyniowy

Rzeszów

Polecam dr Marka Szpunara. Operował mi żylaki w jednej nodze. Operacja przebiegła pomyślnie, brak komplikacji. Z pewnością ma dużą wiedzę, bardzo miły lekarz, zainteresowany pacjentem, także po zabiegu.
Opinia dodana przez: Teresa

dr n. med. Waldemar Balcerzak

Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C

NAJLEPSZY LEKARZ NA ŚWIECIE!!!!DO TEGO DOBRY ,SERDECZNY CZŁOWIEK!!!! MISTRZ W USUWANIU TARCZYCY!!!!! Nie spotkałam nawet w opowieściach lekarza,który zainteresował się dlaczego pacjenta nie ma na oddziale a miał być...który operował tak długo ,aż był pewien,że nic nie zostało...który przyjechał o 21.30 ,bo coś się działo niepokojącego po operacji...Przyjechał do mnie!Dodam tylko ,że widział mnie przed tym wszystkim jeden raz kiedy przyszłam z paskudną diagnozą! DZIĘKUJĘ PANIE DOKTORZE!
Opinia dodana przez: monika

lek. dent. Hanna Giedziun

Broniewskiego 21/4
82-300 Elbląg

Profesjonalna obsługa, jasne objasnianie problemu pacjetowi co wzbudza zaufanie. Bardzo miła pani doktor, duża wiedza. POLECAM. Skała.

lek. dent. Andrzej Kastelik

Źródlana 2
34-312 Międzybrodzie Bialskie

Normalnie jestem pod wrażeniem. Pierwsze rwanie w życiu bez długotrwałego bólu. Wogóle bez bólu. Dodatkowo utwierdził mnie w mojej opinii o rewelacyjnym profesjonalizmie doktora, kolega, który u niego też leczy zęby. Polecam.
Opinia dodana przez: Wojciech

lek. dent. Mariusz Karski

Ortodonta, Protetyk

ulica Pawliczka 10/2
41-800 Zabrze

Polecam ta praktykę dentystyczna To super specjalisci, którzy dbają o swoich pacjentów po każdym wzgledem, dziękuję też Pani która usuwa kamien....

lekarz Jacek Kuciński

Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
34-400 Nowy Targ

Bardzo uprzejmy i grzeczny pan doktor spokojny opanowany polecam z całego serca byłam parę razy na wizycie konkretny wytłumaczył mi wszystko polecam.

lek. dent. Joanna Bednarczuk

al. Wolności 55g
84-300 Lębork

Pani doktor bardzo miła i uprzejma, doskonałe podejście do dziecka, jednakże koszt leczenia zęba mlecznego w wysokości 80zł a wcześniej 60 zł za zatrucie to już z lekka przesada. Łączny koszt leczenia zęba mlecznego 140zł.

dr Czesław Cielecki

Chirurg dziecięcy

Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2
20-093 Lublin

Najlepszy lekarz, jakiego znam. Zajmował się synem dosyć dawno, ale do tej pory pozostał w naszej pamięci jako wspaniały lekarz - pod wieloma względami - i bardzo życzliwy, serdeczny człowiek! Dziękuję Panie Doktorze!