17-ego Stycznia 28
Skarżysko-Kamienna
Pan doktor jest profesjonalnym lekarzem. Zabieg wykonuje bardzo szybko umniejszając stresowania pacjenta . Osobiście bardzo się bałam nigdy nie miałam nic wyrywanego, pan doktor zagaduje odwracając uwagę. Zalecenia po zabiegu dostaje się na piśmie z dokładnie wyszczegolnymi wytycznymi czego nie wolno robić. Z czystym sumieniem polecam chirurga stomatologa dr Noporę , pan dr wie co robi w każdym momencie.
Zakład Opieki Zdrowotnej Zakładu Karnego w Wołowie
ulica Więzienna 6
Wołów
Pani Doktor jest bardzo miła, delikatna i profesjonalna. Wizyty u dentysty stały się przyjemnością, bo nie boję się bólu i wiem, że jestem w najlepszych rękach. Polecam wszystkim!
ADENT – ORTODONCJA I STOMATOLOGIA
4 Marca 23 G
Koszalin
Odradzam , musialam zrezygnowac z rozpoczecis leczenia nakladkami z kilku powodow..najwiekszy to brak kompetencji . Widze to jeszcze wyrazniej po zalozeniu nakladek w innym.gabinecie ,dr jedlinska ma stary sprzet a jej rokowania ,ze nie bedzie duzej poprawy spowodowaly ,wzdychajac ,daly mi do myslenia. Dzis po 3 miesiacach leczenia w innym gabinecie mam juz wyprostowany cala dolna szczeke Ta pomylka nie byla tania ani przyjemna
Poradnia Stomatologiczna Joanna Bołtryk
MAŁKIŃSKA 108
Ostrów Mazowiecka
Kompetentny, konkretny, cierpliwy. Pan Doktor sprawia , że pacjent czuje się ważny , cierpliwie tłumaczy co jego zdaniem powinno się zrobić( jaki zabieg), jak długo potrwa .Jest ciepłym i miłym człowiekiem.
Specjalistyczny Gabinet Chirurgii Ogólnej i Endoskopii Diagnostyczno-Zabiegowej
Morska 28
Koszalin
Bardzo sympatyczny Lekarz a co najważniejsze specjalista z dużą wiedzą Przed badaniem zostałam poinformowana o jego przebiegu. Po zakończonym badaniu Pan Doktor wytłumaczył mi wszystko Również Pani Pielęgniarka bardzo miła ,spokojna, podczas zabiegu cały czas była przy mnie
Z całego serca polecam tego stomatologa. Moje dziecko panicznie bało się wizyty u dentysty. Dzięki niezwykłemu podejściu, cierpliwości i spokojowi doktora strach ustąpił miejsca zaufaniu. Pan doktor wszystko dokładnie tłumaczy , buduje przyjazną atmosferę i dba o to, aby dziecko czuło się bezpiecznie na każdym etapie wizyty . Profesjonalizm połączony z empatią sprawia, że wizyta przebiega bez stresu, a moje dziecko wychodzi z gabinetu szczęśliwe i dumne z siebie.
NZOZ Specjalistyczna Praktyka Chirurgiczna
Rydułtowy
Pan Doktor Sekulak to lekarz godny zaufania, rzetelny i kompetentny, pełen empatii dla pacjenta jak i odwiedzających go najbliższych, spokojnie tłumaczy przebieg leczenia tak by pacjent i najbliższa mu osoba była w stanie zrozumieć jak postępuje leczenie. Bardzo uprzejmy i rzeczowy. Szczerze polecam
Onko-Centrum
Ignacego Daszyńskiego 2
Lublin
Bardzo kompetentny i dokładny. Odpowiedział na moje wszystkie pytania, wytłumaczył. Przeprowadził skomplikowaną operację i interesował się moim stanem na bloku pooperacyjnym. Z czystym sumieniem polecam.
Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych
Skarszewska 7
Starogard Gdański
Możliwe, że pan Wojciech to świetny chirurg i tego nie kwestionuję, szkoda tylko, że w stosunku do pacjentów zachowuje w sposób nieuprzejmy. Na S.O.R zawiozłem moją żonę, która źle się poczuła, ponieważ ma dość dużą ranę po ukąszeniu egzotycznego pająka. Wcześnij konsultowała się w przychodni medycyny tropikalnej oraz była u chirurga, który wyczyścił ranę, załozył opatrunek z sączkiem i zaprosił na kontrolę po tygodniu, ale w niedzielę żona zaczęła odczuwać …
Ostatni komentarz uważam za zdecydowanie krzywdzący dla Doktor, ja znam ta pania od kilkunastu lat i mam zgoła inne zdanie. Jest kompetentna i profesjonalnie podchodzi do pacjentów. Przy tym jest dość bezpośrednia i wesoła-pewnie komus to sie nie spodobało. Nigdy nie zostawi pacjenta samemu sobie-jak czegos nie jest pewna-odsyła do innego specjalisty. POLECAM JEJ GABINET