PSK-2 Klinika Położnictwa i Ginekologii
ul. Powstańców Wielkopolskich 72
Wspaniałe podejście do pacjenta, szczegółowy wywiad i dokładne badanie USG nie tylko operowanych miejsc, ale także np. tętnic szyjnych przy wizycie kontrolnej. Pan doktor dał mamie po dwóch operacjach nóg „powera” żeby się nie poddawać. Serdecznie dziękuję.
Praktyka Stomatologiczna Wojciech Kulesza
Okrzei 14 gab 11
Piła
Od kilku lat korzystam z gabinetu pana doktora, nie wiem co to strach przed bolesnymi zabiegami,(!!!) mam zawsze znieczuleni w czasie każdego zabiegu, POLECAM !!!
Szpital
Batalionów Chłopskich 3/7
Sochaczew
Na wizycie w szpitalu doktor okazał się być bardzo nieuprzejmy wręcz wredny... Nie to co na wizycie prywatnej jak się wzięło pieniążki całkowicie inny człowiek... Postawił diagnozę dobrze lecz zero pomocy co dalej w tym kierunku zrobić wizyta na odwal się...
Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105
Bardzo dobry lekarz. Doktor wszystko dokładnie wyjaśnia. Nie trzeba zadawać pytań. Zdecydowanie polecam.
Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Sadowa 39/4
Sanok
Konkretny, szczery, empatyczny lekarz. Schorzenie wytłumaczone od A do Z. Opcje leczenia przedstawione jasno i przejrzyście. Polecam.
Kiedys bardzo lubilam , kilka osob strzeglo mnie ze Pan troche za bardzo wierci i zeby sie krusza i lamia , nie wierzylam zlamal mi sie pierwszy a potem kolejny , brak mi jedynki i teraz 2ki ktore zlamaly sie nie dlugo po wstawieniu plomby , szkoda bo bardzo mily pan Jesli sie ma bardzo zdrowe zeby to polecam bo opieka wspaniala tylko plomby bym radzila gdzie indziej
Polkowickie Centrum Usług Zdrowotnych-Zakład Opieki Zdrowotnej S.A.
ulica Kominka 7
Polkowice
Witam. Co do Pani dr Głowackiej to zgadzam się z przedmówczynia dot. przyjemności wizyty. Pani dr bardzo miła, wyrozumiala, potrafiąca uspokoić swoim podejściem nawet takiego panikarza jak ja. Niestety tutaj kończy się moje dobre zdanie o Pani dr.,, Leczyłam" zęba od ładnych kilku miesięcy. Przy każdej wizycie mówiłam Pani doktor, że on nadal boli. Ból był tak wykanczajacy, ze zaczęłam myśleć o jego usunięciu. Jednak Pani dr uparcie twierdziła, że …
Zatorze 3
Nowe Miasto Lubawskie
Byłam dzisiaj umówiona na wizytę z moją mamą- starszą osobą, obolałą, trochę przygnębioną, zniechęconą. Już cena wizyty zrobiła na nas dobre wrażenie, nie znam innego lekarza przyjmującego taniej. Mama została wysłuchana, opukana, ponaciągana, lekarz podał rękę przy siadaniu i wstawaniu, do tego wszystko dobrze wytłumaczył, a na koniec dodał miłe słowo. Mogłam mamie towarzyszyć, pomóc, a lekarzowi zadać pytanie.. Sama też skorzystam i polecam.
Właśnie jestem na etapie wymiany plomb, które mają około 6 lat i wszystkie były wykonane przez Pana doktora Watałę. Okazało się, że pomiędzy zębem a plombą było powietrze/ zostawiona pusta przestrzeń i niedokładnie wyczyszczona próchnica, przez co rozwijała się ona dalej pod zębem. Obecnie mam dwa zęby po leczeniu kanałowym z tego tytułu. Ewidentnie brakuje tutaj wiedzy i doświadczenia. Myślę, że warto by było zastanowić się nad zmianą dentysty, na …
Przychodnia "Piastowska"
Piastowska 27
Pani doktor opiekowała się naszymi dziećmi ortodontycznie natomiast ja wraz z mężem od wielu lat korzystamy z usług Pani doktor. Mieliśmy robione leczenie kanałowe zębów, usunięte ósemki, wybielanie zębów jak również leczenie ubytków. Polecam!
ul. Juliusza Konstantego Ordona 12A/lok. B.U.1.1
Jestem bardzo zadowolona z wizyty . Pan doktor założył mi antybiotyk na wyrzynająca osemke :) W końcu mogę zacząć normalnie funkcjonować:) Dziekuje :)
Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
Bielsko-Biała
super lekarz,w sprawach pilnych podejmuje dobrą decyzje.Jest kompetentny,poświęca czas na tłumaczenie pacjętowi,uprzejmy. Godny polecenia.
Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Oś.Jagielońskie 19/3
Lekarz bardzo uprzejmy w stosunku do pacjenta. Rzeczowy i konkretny. Tłumaczy w sposób jasny i dokładny. Polecam!
Wojtyły 28 a
Czaniec
Bardzo miła, świetnie leczy. Poprawiała wiele plomb po innych lekarzach, z bardzo dobrym skutkiem - jej plomby wciąż się trzymają. Nie zadaje bólu ;]