lekarz Tomasz Podczarski

Chirurg ogólny, Urolog

Przychodnia "Kilińskiego"
ul. Kilińskiego 34

Polecam Dr. Podczarskiego nie to co dr .Kwiatkowski.Warto sie do dr Podczarskiego rejestrowac bo bardzo dobry lekarz

lek. dent. Beata Kołodziejska-Drobiszewska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Stomatologiczne EURO DENT
ulica Kołobrzeska 39F

Super stomatolog. Leczyliśmy się u niej przez okres 2 lat :) Wszystkie zęby CUDO :) Miła, sympatyczna bardzo dobra stomatolog. Przyjmuje w EuroDencie w Gdańsku. Polecam!

lek. dent. Wioleta Sekula

al. Grunwaldzka 62/1A

Profesjonalistka-rzetelna,fachowa,cierpliwa... wzór dla innych,zmanierowanych lekarzy. Indywidualne podejście do pacjenta,troska,oraz przyjazne usposobienie zasługują na najwyższą ocenę...
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Grzegorz Szreder

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

wybitnie uzdolniony manualnie . Operował męża i syna. bardzo miły i komunikatywny. serdecznie polecam

lekarz Ewa Zubrzycka- Wątróbska

Chirurg dziecięcy

NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27

Najlepszy chirurg dzieciecy, super lekarz! Delikatna, uprzejma, z ogromna wiedza, slucha dziecka i rodzica. Polecam z calego serca.

lekarz Cezary Płatkowski

Medyczne Laboratorium Diagnostyczne Gdańsk
Nowe Ogrody 1-6

Super lekarz.z powołania.w razie potrzeby skorzystam ponownie.spokojny opanowany z bardzo dobrym podejściem do pacjenta.pozdr

lek. dent. Mariusz Dudziński

Aleja Rzeczypospolitej 33

Wizyta w gabinecie doktora Mariusza Dudzińskiego w trzech słowach to: uśmiech, profesjonalizm i perfekcjonizm. Każdemu, kto chce pokonać strach przed wizytą u stomatologa, polecam tę przychodnię. Pan doktor potrafi świetnie wyleczyć nie tylko zęby, ale i strach przed wizytami. Wszystkie zabiegi jakie przeszłam, były absolutnie bezbolesne, chociaż kiedy usłyszałam, że czeka mnie wycinanie dziąsła wokół ósemki i leczenie kanałowe innego zęba, chciałam dać nogi z fotela. Niebagatelne znaczenie prócz zdolności …
Opinia dodana przez: Irena Wilczyńska-Pękalska

lek. dent. Jolanta Pydych

ALMED Przychodnia Stomatologiczna
aleja Grunwaldzka 142

Polecam Panią doktor, ze względu na profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor przed zabiegiem wszystko objaśnia, podaje kilka możliwości leczenia, jest uprzejma i rzeczowa,
Opinia dodana przez: Małgosia

lekarz Krzysztof Lewicki

Chirurg dziecięcy

NCMed Przychodnie
ul. Majewskich 26

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam! Diagnoza trafna operacja w przyspieszonym trybie. Wszystko idealnie po operacji! Dziękuję za opiekę nad synkiem. Jest Pan najlepszy!

lek. dent. Paulina Błońska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NEODENTICA"
Kartuska 149/4-5

Najcudowniejszy dentysta u jakiego miałam okazję leczyć zęby swoje i dzieci. Miła, sympatyczna, pełna empatii dla osób które mają złe doświadczenia i potrafiąca odczarować przekonania o gabinecie dentystycznym. Dbająca o wygodę pacjenta i komfort w najdrobniejszych kwestiach, chociażby poprzez nałożenie balsamu na usta, aby nie wysychały. Lecząca na leżąco, a nie w pozycji w której człowiek ma bóle szyi i karku. Tak samo cudowna dla dzieci, potrafiąca oswoić dzieci i …
Opinia dodana przez: Ania Sikora z Elbląga

lek. dent. Beata Kurek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DARMEDICA"
aleja Gen. Józefa Hallera 117

Super lekarz nie mogłem lepiej trafić pani Beata wie co robi widać doświadczenie i co za tym idzie wielkie umiejętności a do tego jest bardzo miła i sympatyczna
Opinia dodana przez: Mariusz

lek. dent. Justyna Kowalska-Skabara

Orzeszkowej 18 , gab18/20,22

Najlepsza Pani doktor. Indywidualne pełne empatii traktowanie pacjenta jak... PACJENTA. Byłem raz-będę jeszcze nie raz.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Marta Gumkowska-Migas

Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1

Jestem bardzo zadowolony z wizyty.Miło profesjonalnie dr Migas z Baltmedu poleciłem znajomym i rodzinie.

lek. stom. Agata Wilska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ul. Podwale Staromiejskie 106

Wspaniała Pani doktor zajmująca się chirurgią stomatologiczną! Byłam u Niej 2 razy z potrzebą ekstrakcji zębów. Ma konkretne podejście do swojego fachu. Wyrywa dokładnie, szybko i bezboleśnie (posiada elektroniczne urządzenie do znieczulania) - zabieg jest na tyle dobrze robiony, że nie trzeba po nim stosować antybiotyku. Po zabiegu zawsze jest możliwość bezpłatnego przyjścia na obejrzenie i zmianę opatrunku. Nie zawyża kosztów leczenia. Gorąco polecam! :)
Opinia dodana przez: Patryk
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg naczyniowy
                                       lek. med. Przemysław Konczalski

lek. med. Przemysław Konczalski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Wspaniały i empatyczny, bardzo dokładny. Troszczy się o pacjenta. Dziękuję. Najlepszy na świecie. Przyjmuje też w pięknym miejscu Garden Clinic w Gdansku więc wszystko idealnie.

lek. dent. Barbara Bojanowska

ul. Łabędzia 46

Doktor ze wspaniałym podejściem do dzieci. Ogromna cierpliwość i zaangażowanie oraz troska o pacjenta zarówno młodszego jak i starszego.

lek. dent. Kamila Frankowska

Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Subisława 24

Bardzo dobry lekarz. Miła, spokojna, troskliwa. Dba o samopoczucie pacjenta, nie ma przymusu. :) Polecam każdemu.

lek. dent. Karina Pyc-Choduń

Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Opolska 5

zdecydowanie polecam wizytę u Pani dr jeśli potrzebuje się leczenia ortodontycznego. Na każdej wizycie wszystko odbywało sie spokojnie, dokładnie, z uśmiechem na twarzy. Pai dr jest bardzo kompetenta i przy tym przemiłą osobą, zdecydowanie polecam :)
Opinia dodana przez: zoe

lek. dent. Elżbieta Woronowska

"Miladent" Przychodnia Stomatologiczno-Implantologiczna
Garncarska 10/16

Byłam pewna obaw, jednak okazały się one bezpodstawne. Profesjonalne podejście! Wysokiej klasy specjalista! Zdecydowanie Polecam P. Elżbietę i Osowa Dental Clinic 👍

lek. dent. Piotr Najder

ul. Juliusza Słowackiego 71/3

Super Stomatolog-polecam Pana Doktora wszystkim moim znajomym i rodzinie,bo wiem ,że mogę ręczyć za Pana Doktora Jedyny stomatolog,któremu ufam ,bo jest profesjonalista w swojej dziedzinie i do końca ratuje zeby-zwlaszcza moje,które są fatalne .Boję się strasznie dentysty i każda wizyta była dla mnie przerażeniem dopóki nie zaczęłam chodzić do Pana Doktora Najder .Tu czuje się zaopiekowana i wiem,że wyjdę zadowolona.