Przychodnia "Kilińskiego"
ul. Kilińskiego 34
Polecam Dr. Podczarskiego nie to co dr .Kwiatkowski.Warto sie do dr Podczarskiego rejestrowac bo bardzo dobry lekarz
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Stomatologiczne EURO DENT
ulica Kołobrzeska 39F
Super stomatolog. Leczyliśmy się u niej przez okres 2 lat :) Wszystkie zęby CUDO :) Miła, sympatyczna bardzo dobra stomatolog. Przyjmuje w EuroDencie w Gdańsku. Polecam!
SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44
wybitnie uzdolniony manualnie . Operował męża i syna. bardzo miły i komunikatywny. serdecznie polecam
NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27
Najlepszy chirurg dzieciecy, super lekarz! Delikatna, uprzejma, z ogromna wiedza, slucha dziecka i rodzica. Polecam z calego serca.
Medyczne Laboratorium Diagnostyczne Gdańsk
Nowe Ogrody 1-6
Super lekarz.z powołania.w razie potrzeby skorzystam ponownie.spokojny opanowany z bardzo dobrym podejściem do pacjenta.pozdr
Aleja Rzeczypospolitej 33
Wizyta w gabinecie doktora Mariusza Dudzińskiego w trzech słowach to: uśmiech, profesjonalizm i perfekcjonizm. Każdemu, kto chce pokonać strach przed wizytą u stomatologa, polecam tę przychodnię. Pan doktor potrafi świetnie wyleczyć nie tylko zęby, ale i strach przed wizytami. Wszystkie zabiegi jakie przeszłam, były absolutnie bezbolesne, chociaż kiedy usłyszałam, że czeka mnie wycinanie dziąsła wokół ósemki i leczenie kanałowe innego zęba, chciałam dać nogi z fotela. Niebagatelne znaczenie prócz zdolności …
ALMED Przychodnia Stomatologiczna
aleja Grunwaldzka 142
Polecam Panią doktor, ze względu na profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor przed zabiegiem wszystko objaśnia, podaje kilka możliwości leczenia, jest uprzejma i rzeczowa,
NCMed Przychodnie
ul. Majewskich 26
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam! Diagnoza trafna operacja w przyspieszonym trybie. Wszystko idealnie po operacji! Dziękuję za opiekę nad synkiem. Jest Pan najlepszy!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NEODENTICA"
Kartuska 149/4-5
Najcudowniejszy dentysta u jakiego miałam okazję leczyć zęby swoje i dzieci. Miła, sympatyczna, pełna empatii dla osób które mają złe doświadczenia i potrafiąca odczarować przekonania o gabinecie dentystycznym. Dbająca o wygodę pacjenta i komfort w najdrobniejszych kwestiach, chociażby poprzez nałożenie balsamu na usta, aby nie wysychały. Lecząca na leżąco, a nie w pozycji w której człowiek ma bóle szyi i karku. Tak samo cudowna dla dzieci, potrafiąca oswoić dzieci i …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DARMEDICA"
aleja Gen. Józefa Hallera 117
Super lekarz nie mogłem lepiej trafić pani Beata wie co robi widać doświadczenie i co za tym idzie wielkie umiejętności a do tego jest bardzo miła i sympatyczna
Orzeszkowej 18 , gab18/20,22
Najlepsza Pani doktor. Indywidualne pełne empatii traktowanie pacjenta jak... PACJENTA. Byłem raz-będę jeszcze nie raz.
Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1
Jestem bardzo zadowolony z wizyty.Miło profesjonalnie dr Migas z Baltmedu poleciłem znajomym i rodzinie.
ul. Podwale Staromiejskie 106
Wspaniała Pani doktor zajmująca się chirurgią stomatologiczną! Byłam u Niej 2 razy z potrzebą ekstrakcji zębów. Ma konkretne podejście do swojego fachu. Wyrywa dokładnie, szybko i bezboleśnie (posiada elektroniczne urządzenie do znieczulania) - zabieg jest na tyle dobrze robiony, że nie trzeba po nim stosować antybiotyku. Po zabiegu zawsze jest możliwość bezpłatnego przyjścia na obejrzenie i zmianę opatrunku. Nie zawyża kosztów leczenia. Gorąco polecam! :)
Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)
Wspaniały i empatyczny, bardzo dokładny. Troszczy się o pacjenta. Dziękuję. Najlepszy na świecie. Przyjmuje też w pięknym miejscu Garden Clinic w Gdansku więc wszystko idealnie.
Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Subisława 24
Bardzo dobry lekarz. Miła, spokojna, troskliwa. Dba o samopoczucie pacjenta, nie ma przymusu. :) Polecam każdemu.
Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Opolska 5
zdecydowanie polecam wizytę u Pani dr jeśli potrzebuje się leczenia ortodontycznego. Na każdej wizycie wszystko odbywało sie spokojnie, dokładnie, z uśmiechem na twarzy. Pai dr jest bardzo kompetenta i przy tym przemiłą osobą, zdecydowanie polecam :)
"Miladent" Przychodnia Stomatologiczno-Implantologiczna
Garncarska 10/16
Byłam pewna obaw, jednak okazały się one bezpodstawne. Profesjonalne podejście! Wysokiej klasy specjalista! Zdecydowanie Polecam P. Elżbietę i Osowa Dental Clinic 👍
Super Stomatolog-polecam Pana Doktora wszystkim moim znajomym i rodzinie,bo wiem ,że mogę ręczyć za Pana Doktora Jedyny stomatolog,któremu ufam ,bo jest profesjonalista w swojej dziedzinie i do końca ratuje zeby-zwlaszcza moje,które są fatalne .Boję się strasznie dentysty i każda wizyta była dla mnie przerażeniem dopóki nie zaczęłam chodzić do Pana Doktora Najder .Tu czuje się zaopiekowana i wiem,że wyjdę zadowolona.