lek. med. Paweł Ćwik

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lek. stom. Rafał Rudzik

Gabinet stomatologiczny Rafał Rudzik
Karliczka 10

Jak dla mnie Lekarz Stomatolog godny polecenia oraz zaufania. U Pana Rafała leczy się cała nasza rodzina nigdy nie mieliśmy żadnych problemów związanych z leczeniem. Leczę się u Pana Rafała od 16 lat i nie zamieniłbym stomatologa na nikogo innego. Także jeśli ktoś boi się stomatologów to mogę polecić naprawdę stomatolog godny zaufania 😊.
Opinia dodana przez: Dawid

lek. dent. Bartłomiej Dziankowski

Primomedicus Nowoczesna Stomatologia
Sobieskiego 10

Mam trochę niemiłych przygód z dentystami i bardzo traumatyczne stomatologiczne przeżycia za sobą. Bartek jest doskonałym nie tylko dentystą ale i psychologiem. Stawiając na szali swoją reputację przekonał mnie do leczenia z sukcesem. Podążam zatem za nim, w kolejnym już gabinecie gdzie obecnie przyjmuje. I idę na całość, robiąc Hollywood smille właśnie u niego. Chyba lepszych rekomendacji nie trzeba:)
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Dariusz Giełzak

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

NZOZ "G-MED" Leczenie i Diagnostyka Chorób Piersi
Barbary 21

Polecam z całego serca Pana doktora ! Miałem wykonaną biopsje, bardzo stresowałem się przed zabiegiem doktor zauważył ten fakt był bardzo empatyczny, uspokoił mnie i razem z świetną Panią pielęgniarką zagadali mnie z humorem bym lepiej zniósł procedurę Zabieg nie bolał praktycznie wcale :) Dziękuję za tak dobrą atmosferę i bezpieczeństwo które poczułem Pan doktor jest świetnym specjalistą :)
Opinia dodana przez: Marcel

lekarz Izabela Walawender

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Czajek 5

Pani doktor Iza stomatolog dziecięcy z powołania moja córka przeszła 5 gabinetów i w każdym zalecano tylko narkozy ew. "na siłę" doktor Iza razem ze swoja asystentką miały takie podejście że córka siadła na fotel pokazała ząbki i założyła maseczkę po czym pani doktor wyleczyła jej dwa ząbki nie wyobrażam sobie zmienić gabinetu i lekarza dziś już wszystkie zęby wyleczone a na słowo jedziemy do dentysty moje dziecko sie cieszy …

dr n. med. Marcin Nylec

Chirurg plastyczny, Ginekolog

NZOZ GynCentrum
Żelazna 1

Do Pana Doktora trafiłam szukając lekarza, ktory zrobi poprawke po zabiegu labioplastyki, bylam załamana efektem, prawie wpadlam w depresje. Pan Doktor na konsultacji zbadal mnie, przeprowadzil ze mna rzeczowa rozmowe, byl empatyczny i odpowiedział na wszystkie nurtujace mnie pytania. Jestem juz po zabiegu u Pana Doktora i jestem przeszczesliwa.Pan Doktor to prawdziwy profesjonalista i cudotwórca, moj przypadek byl naprawde beznadziejny.Tak bardzo wazne jest, aby wybrac odpowiedniego lekarza, by pozniej uniknac …

Andrzej Naglak

MSWiA
Głowackiego 10

Właśnie jestem po operacji tarczycy. Szpital, w którym pracuje pan doktor to miejsce godne polecenia. Całej ekipie serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę, przemiłą atmosferę i profesjonalne podejście do pacjentów, a Panu Doktorowi Naglakowi i jego zespołowi towarzyszącemu przy opetacji dziękuję szczególnie za poczucie humoru i doskonale wykonaną robotę.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Sławomir Szczuka

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Świetny lekarz! Kompetentny i rzeczowy ale też uśmiechnięty i z poczuciem humoru. Wizyty u niego są, pomimo profesji pana doktora, ogromną przyjemnością. Szczerze polecam każdemu!!!
Opinia dodana przez: Jadwiga

Witold Borkowski

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ulica Słoneczna 65/17

Super stomatolog! Odkąd do niego chodzimy wizja wizyty przestała być koszmarem. Podczas leczenia tworzy przyjazną swobodną atmosferę i człowiek przestaje się bać. Zawsze cierpliwie tłumaczy i odpowiada na pytania. Profesjonalny i dokładny. Nigdy się nie zawiodłam i gorąco polecam go wszystkim poszukującym świetnego stomatologa.
Opinia dodana przez: Ula

lekarz Marcin Zieliński

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Polecam Pana Profesora całym sercem. Jest to wybitny specjalista, empatyczny człowiek i nigdy nikogo nie zostawi w potrzebie. W szpitalu w Zakopanem stworzył zespół profesjonalnych specjalistów, którzy dali szansę mojemu tacie. Nowotwór złośliwy przełyku. Mój tata był już po przejściach, wcześniej zachorował na glejaka mózgu, mimo to po miesiącu spędzonym w szpitalu wrócił do normalnego funkcjonowania i co więcej może normalnie jeść. Z całego serca dziękuję i życzę dalszych sukcesów.
Opinia dodana przez: Dagmara

lek. dent. Justyna Pniak

ulica Grażyńskiego 28/7

Pani Doktor przyjęła mnie po raz pierwszy w marcu -- w sobotę, w przeciągu godziny od telefonu -- w klinice, w której pracuje - WAMED, jeden ze zjazdów z alei Roździeńskiego w Katowicach ze zrujnowanym zębem, do którego sam doprowadziłem, zjedzony przez próchnicę, z ogromną dziurą. Bardzo wyrozumiała, po mimo fatalnego samopoczucia, ogromnego bólu, chciała spróbować zawalczyć o tego zęba. Finalnie się nie zdecydowałem, po panoramie i ekstrakcji razem stwierdziliśmy, …
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Sebastian Mosiej

ulica Wrocławska 36/24

Ogromna kompetencja, szacunek dla Pacjenta, życzliwość i profesjonalizm. Bardzo dobry specjalista- rzetelnie przeprowadzony zabieg.

dr Aleksander Czajka

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47

Szkoda że tylko 5 gwiazdek, bo Pan Aleksander zasługuje na 6+ To niespotykany na te czasy lekarz: kompetentny, cierpliwy ,życzliwy, z poczuciem humoru i można by tak długo, ale co najważniejsze rewelacyjny specjalista. Jestem po zabiegu usunięcia żylaków z nogi i polecam wszystkim tego super gościa- takie tylko opinie o nim słyszałam i potwierdzam. Dziękuję bardzo i życzę zdrówka Panu Doktorowi- 100 lat. Wdzięczna Pacjentka
Opinia dodana przez: Beata
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Anna Dołaszyńska-Żółkiewska

lek. med. Anna Dołaszyńska-Żółkiewska

Chirurg ogólny, Proktolog

GlivClinic Katowice
Rolna 18

Bardzo dobry proktolog. Zabieg usunięcia hemoroidów u pani doktor Żółkiewskiej uwolnił mnie od bólu.

lek. dent. Katarzyna Bartocha-Bryła

prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b

Rewelacyjne podejście do pacjenta, spokój profesjonalizm i cierpliwość. Mega dokładna i staranna w tym co robi po skończonym zabiegu nie widać gdzie kończy się plomba a zaczyna ząb:)))) super!! Odwiedziłam już paru specjalistów stomatologów w swoim życiu ale Pani Katarzyna jest bezkonkurencyjna:)

lekarz Aleksandra Wawrzak

Sokolska 46 lok. 2

Lekarz z powołania,zdecydowana,a zarazem empatyczna,nie boi się wyzwań.Jesteśmy ogromnie wdzięczni za leczenie.
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Tomasz Gul

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Provita
ul. Żelazna

Polecam wszystkim DR;TOMASZA GUL;operowal mi 2 nogi na zylaki i jestem bardzo zadowolona.Lekarz otwarcie rozmawia o problemie i w prosty sposob wszystko objasnia,a pacjenta traktuje w nalezyty sposob.Wszystkim Go polecam.

lek. dent. Magdalena Kuś-Florek

NZOZ EuroMedic K. Specjalistyczne Janina Leśnik-Ludyga
ulica Rolna 18

Przesympatyczna Pani stomatolog. Nie tylko uprzejma ale i w prosty sposób potrafi wytłumaczyć co trzeba zrobić i dlaczego. W tym przypadku leczenie kanalowe, więc nie obyło się bez kilku wizyt. Pozdrawiam serdecznie! Adam
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Tomasz Cząstkiewicz

Obrońców Westerplatte 5a

Pan Dokotor jest najlepszym stomatologiem u jakiego kiedykolwiek byłam. Wiedza, profesjonalizm i wysoka kultura osobista to cechy Pana Doktora. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Justyna