lekarz Michał Rączka

Ośrodek Dializoterapii
Grunwaldzka 45
25-736 Kielce

Jak najlepsze wrażenia po pierwszej wizycie u Pana doktora Michała Rączki.Uprzejmość, kompetencje, jasność i szczegółowość przekazu. Dziękujemy. Pacjentka Danuta z córką
Opinia dodana przez: ANNA

lekarz Jerzy Chmielnicki

ZOZ MSW
ulica Ogrodowa 11
25-130 Kielce

Bardzo miły i konkretny lekarz, byłem już kilka razy na zabiegach chirurgicznych i zawsze jest super podejście do pacjenta. Polecam szczerze .
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Piotr Ceynowa

Legnicka 2
25-328 Kielce

Fachowość, dokładność- to tylko niektóre z zalet lek. dent. Piotra Ceynowy. Faktycznie, ratowanie każdego zęba to jego specjalność. Szczerze polecam.

dr n. med. Tomasz Rzetecki

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Bardzo konkretny miły lekarz ze świetnym podejściem do pacjenta. Stara się pomóc jak tylko może najlepiej. Wykonał trudną operację onkologiczną za co bardzo dziękuję. Serdecznie polecam.

lekarz Sławomir Osman

Chirurg dziecięcy

CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
25-553 Kielce

Przemiły lekarz, bardzo ludzkie podejście do pacjenta. Duże zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Lekarz godny polecenia.

lekarz Sławomir Trepka

Piramowicza Grzegorza 25
25-617 Kielce

Takiego lekarza jak Pan Slawomir Trepka nigdy jeszcze nie spotkalam. Pacjent jest dla niego zawsze na PIERWSZYM miejscu. Potrafi rozmawiac z chorym merytorycznie dajac poczucie bezpieczenstwa. Mam wielkie szczescie ze w mojej chorobie spotkalam Pana doktora- czlowieka o pieknym wnetrzu. To dla mnie zaszczyt. Dziekuje Panie doktorze.

lekarz Jacek Adamczyk

Chirurg ogólny, Urolog

Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Kościuszki 25
25-316 Kielce

Lekarz rewelacyjny. Wszystko bardzo dokładnie wytłumaczone. Wizyta szybka i przyjemna, a jednocześnie dokładna. Polecam!

lek. dent. Paweł Wiśniewski

Przychodnia Nr 2
Wojska Polskiego 5
25-364 Kielce

Godny polecenia , czasem opwie jakis żarcik, zawsze z uśmiechem . Zawsze znajdzie czs dla pacjenta .

lek. dent. Piotr Grudnik

Planty 13/11
25-005 Kielce

Najlepszy lekarz stomatolog w Kielcach. Chodzą do niego już wszyscy moi znajomi i cała rodzina. Lekarz godny polecenia.

lekarz Bohdan Kozielski

Chirurg naczyniowy

c m omega
Kielce

Fantastyczny lekarz.Jest bardzo dobrym fachowcem w swojej dziedzinie.Miły i uprzejmy dla pacjentów.Polecam wszystkim z chorobami naczyń.

lekarz Przemysław Wolak

Chirurg dziecięcy

ul. Zagórska 18A/3
25-355 Kielce

Super lekarz poleciła nam go znajoma i nie żałuję że o niego poszliśmy. Podejście do pacjenta super wszystko dokładnie wytłumaczy, zbada. Okazało się że to nie jest leczenie chirurgiczne w tym czasie więc od razu pan doktor dał namiary na innych lekarz znajomych do których powinniśmy się udać. Wreszcie możemy wiedzieć cos konkretnego. Lekarz godny polecenia , nie ma lepszego. Jak by nie Pan doktor nie wiem gdzie szukalibyśmy pomocy …
Opinia dodana przez: Sabina
{'id': 5042, 'name': 'Kielce'} Stomatolog
                                       lek. dent. Sylwia Sarnecka

lek. dent. Sylwia Sarnecka

Gabinet Stomatologiczny Salubris
1-go Maja 56/2
25-511 Kielce

Polecam gabinet Salubris i panią S. Sarnecką-Konarską. Młoda, miła, niezwykle precyzyjna i punktualna- a to wśród dentystów nie jest zbyt "popularna" cecha ;)

lekarz Andrzej Zieliński

Rzepichy 16
25-629 Kielce

Bardzo empatyczny, kompetentny, poświęca duzo czasu na wyjaśnienie problemu. Tłumaczy przebieg operacji. Odpowiada szczegółowo na pytania i wątpliwości.

lek. med. Wojciech Korejba

Prywatny Gabinet Chirurgiczny
ul. J.N. Jeziorańskiego 75
Kielce

Spotkanie Pana doktora Korejby przywraca wiarę w zawód lekarza i wiarę w człowieka w ogóle.Kultura osobista, profesjonalizm, goszczący na twarzy uśmiech sprawiają, że pacjent czuje się bezpiecznie i ma pewność, że "trafił" w najlepsze ręce. Nie ma znaczenia fakt, czy wizyta jest odpłatna, czy na NFZ. Podejście Pana doktora jest jednakowo serdeczne i profesjonalne. Wspaniale jest "mieć " takiego lekarza w Kielcach. Panie Wojciechu -, dziękuję, że Pan jest i …
Opinia dodana przez: Jola

Anna Poniewierska

ul. Sandomierska 250
Kielce

Dzisiaj byłam z synkiem (4latka) u Pani doktor która przyjeła nas w trybie pilnym bez umowionej wizyty,gdyz syn miał juz stan zapalny i nie mógł wytrzymać z bólu. Żaden lekarz nie chciał nas przyjąc mimo bólu i opuchlizny. Syn panicznie boi sie dentysty i była, to pierwsza wizyta na której pomału zaczoł współpracować i przekonywac sie do zrobienia zęba. To wszystko dzięki wspaniałej Pani doktor która jest Najlepszym dentysta w …

lek. dent. Aleksy Bernatek

NZOZ EKSTRADENT SP. J.
ul. Juliusza Słowackiego 21/1U
25-365 Kielce

Super dentysta, wszystko wyjaśnia, bardzo delikatny, pomocny. Odpowiedział na wszystkie pytania. I polecił nawet nie jednom metodę na usunięcie problemy Naprawdę jestem zachwycona. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Nadiia

lekarz Krzysztof Kurczych

SZPITAL KIELECKI ŚW. ALEKSANDRA SP. Z O.O.
ul. Generała Tadeusza Kościuszki 25
25-316 Kielce

Po pierwsze człowiek o wysokiej kulturze osobistej, po drugie lekarz- życzliwy,ciepły, cierpliwy. Profesjonalista o olbrzymiej wiedzy i umiejętnościach, niezwykle skromny o wyjątkowym podejściu do pacjenta. W maju br. Pan doktor operował guz łagodny mojej piersi w ŚCO. Chętnie odpowiadał na moje pytania, wyjaśniał wątpliwości czym wzbudził moje zaufanie. Potrafi z chorym rozmawiać merytorycznie dając poczucie bezpieczeństwa. Wspaniała opieka jeszcze długo po zabiegu. Lekarz z powołania. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Anna Wałek-Pedrycz

Zakład Opieki Stomatologicznej
Słowackiego 21/1U
25-365 Kielce

Pani doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Jest cierpliwa i wzbudza zaufanie małego pacjentami. Polecamy ☺️
Opinia dodana przez: Megg

lek. dent. Marzena Ozimirska

Protetyk, Stomatolog

CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
25-553 Kielce

Pani Doktor jest pasjonatką swojej pracy, bardzo sprawna manualnie, lubi wyzwania, życzliwa i sympatyczna, polecam

Dorota Garbas

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Jagiellońska 23
25-734 Kielce

Pełny profesjonalizm i super podejście do pacjenta. Za każdym razem wchodzę i wychodzę z gabinetu z uśmiechem na ustach :). Obie Panie są bardzo sympatyczne i znają się na rzeczy. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Filip