dr n. med. Witold Sośnicki

gabinet dermatologiczny
na wilcznik 1a
34-500 Zakopane

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lek. stom. Jakub Jasiński

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Chyców Potok 8
34-500 Zakopane

Potrzebuję twojej pomocy w usunięciu brodawczaka Czy mogę to dla Ciebie zrobić? Zrobię to sam z Ukrainy.
Opinia dodana przez: Sergiy

lek. dent. Maria Bereznowska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Ul.Jagielońska
Zakopane

Z całego serca polecam. Pani Doktor świetny specjalista i cudowny człowiek. Potrzebowałam pomocy i Pani Doktor przyjęła mnie tego samego dnia. Dziękuję za pomoc.

lekarz Józef Dubas

34-500 Zakopane

Bardzo dobry lekarz, nigdy nie odmówił mi pomocy, jego empatia i zaangażowanie jest bezcenne, oby więcej takich lekarzy w tym szpitalu, zdrowia Panie doktorze , niech Pan nas nie zostawia

lek. dent. Józef Słowik

ulica Witkiewicza 18F
34-500 Zakopane

Stomatolog najlepszy na świecie,przyjechałam do Zakopanego na wakacje i przyjął mnie w sobotę z ogromnym bez żadnego problemu.A co naważniejsze mimo moich wielkich obaw pomógł bez bólowo wyrwając to co trzeba było wyrwać.Przepisał leki i już po 5 godzinach od wyrwania czuję się o niebo lepiej.A do tego takie ojcowskie podejscie,miły opiekuńczy.Szkoda że mieszkam aż ponad 700 km od Pana doktora,w przeciwnym razie wyleczyłabym wszystko u Niego.Pozdrawiam i ślicznie dziękuję …
Opinia dodana przez: Danuta

lek. med. Michalina Czarnecka

Chirurg klatki piersiowej

Samodzielny Publiczny Szpital Specjalistyczny Chorób Płuc im. dr O.Sokołowskiego - SZPITAL
ul. Gładkie 1A
34-500 Zakopane

Doskonały lekarz ze wzorowym podejściem do chorego, blizna po operacji usunięcia płata płuca zagoiła się szybko, bardzo estetyczne szycie. Po zabiegu czuję się znakomicie, dlatego z czystym sumieniem polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Wdzięczna pacjentka

lekarz Roman Mazik

34-500 Zakopane

Doskonały chirurg z dużym doświadczeniem. Zabieg z miejscowym znieczuleniem - całkowicie bezbolesny. Szwy perfekcyjnie założone . Pracuje szybko , perfekcyjnie, bezboleśnie. Zabieg wykonany w poradni SPZOZ Zakopane.
Opinia dodana przez: Zdzislaw

lek. dent. Anna Machnik-Pyrc

ul. Pardałówka 30
34-500 Zakopane

Trafiłam do pani doktor podczas pobytu wypoczynkowego w Zakopanem bez zapisu z rozległym stanem zapalnym po nieumiejętnym wszczepieniu implantów. Pani doktor zajęła się mną tak, jakbym była Jej pacjentką, poświęcając mi tyle czasu, że aż wprawił mnie ten fakt w zdumienie. Pani doktor jest lekarzem jakich dziś trudno spotkać - z empatycznym i kompleksowym podejściem do pacjenta. Szczerze polecam panią doktor, bo spotkanie z Nią to wielka przyjemność, niezależnie od …
Opinia dodana przez: Bogusia

lek. dent. Grzegorz Fidelus

ulica Witkiewicza 18F
34-500 Zakopane

Od lat korzystam z usług stomatologicznych Pana Grzegorza i zawsze wszystko jest zrobione jak należy. Bardzo dobry specjalista

lekarz Roman Dereziński

Chirurg urazowy

Szpital Powiatowy
Zakopane

Jestem pod ogromnym wrażeniem podejścia do pacjenta Pana Doktora Derezińskiego mega empatyczny i przede wszystkim kompetentny.Po wizycie u Pana Doktora powraca wiara w Polską służbę zdrowia, a młodzież niech się uczy od Pana Doktora podejścia do pacjenta.
Opinia dodana przez: Marcin

lek. dent. Karolina Zakrzewska

ul. Pardałówka 30
34-500 Zakopane

Niestety ale nie mogę polecić. Jeżeli chodzi o jakoś, to jest porównywalna z innymi doktorami, powiedziałbym, że całkiem w porządku. Aczkolwiek polecam najpierw zapytać o cenę usług... Ponieważ okazuję się, że za zęba kanałowo (3 kanały) ponad 2 tysiące zł i dalej nie skończony... NIE POLECAM dla kogoś, kto chcę szybko dentystkę, bo go boli i np chce wyrwać ok, ale kanałowo odradzam. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Aleksy

lekarz Ali Issa-Darwich

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

ulica Kamieniec 10
34-500 Zakopane

Od tego człowieka proszę nie oczekiwać empatii i szacunku. Ale ciśnienie podczas wizyty potrafi podnieść! Jeśli się leczyć to nie u niego!
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Piotr Tume