lekarz Joanna Torz

Szpital Kliniczny im. Dzieciątka Jezus
ulica Lindleya 4

Bardzo miła, uprzejma i kompetentna Pani Doktor. W bardzo rzeczowy sposób Pani Doktor tłumaczy chorobę i leczenie. Kompleksowo podeszła do mojego problemy i w bardzo szybkim czasie mnie pomogła. Bardzo dziękuję pani Doktor za udany zabieg. Bardzo polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Zygmunt

lekarz Ewa Pieczarka

Psych-med
Jarosława Dąbrowskiego 75 B

Polecam z czystym sumieniem. Fachowa pomoc i kompleksowe podejście a przy tym niesamowita uprzejmość i troskliwośc.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Paweł Żochowski

SPZZLO Warszawa-Żoliborz
ulica Szajnochy 8

Kiedy wybierałam się w sobotę na dyżur lekarza podstawowej opieki zdrowotnej, spodziewałam się nadętego księcia, urażonego faktem, że musi w słoneczny dzień słuchać rzężenia. Takie mam doświadczenia z przychodniami dyżurnymi. Przyjął mnie uprzejmy lekarz, który zbadał mnie szybko, ale nie "na odwal się", zapytał o alergie i przyjmowane leki, przeprowadził normalny wywiad i wytłumaczył zalecenia. Fajnie, że publiczna służba zdrowia się trochę zmienia.
Opinia dodana przez: Zuzanna

lekarz Magdalena Kowalska

Pani doktor to przemiła, cierpliwa, ciepła osoba, która dokładnie wyjaśniła mi na czym polega moja dolegliwość. Badanie delikatne i profesjonalne. Wizyta u ginekologa to dla mnie zawsze ogromny stres, a tu po raz pierwszy mogę powiedzieć, że nie czułam skrępowania, wyszłam uspokojona. Każdemu polecam wizytę u pani Kowalskiej. Jest to osoba, która nie jest miła na pokaz, ona chyba naprawdę taka jest - to da się wyczuć po sposobie odpowiadania …
Opinia dodana przez: Sylwia

lek. stom. Grażyna Grabiec

Lecznica Stomatologiczna
ul. Grzybowska 37A

Ceny dobre uczciwe podejście. Dla mnie spoko. Mogę polecić. Jeszcze wrócę do Pani doktor jak coś będzie nie tak to też napiszę ;)

lekarz Piotr Misiak

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Bardzo dobry lekarz. Dobry specjalista. ma świetne podejscie do pacjenta. Polacam wszystkim szukajacym ortopedy

dr n. med. Agata Bilewska

Kardiochirurg

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Pani doktor operowała mnie. Może żyję dzięki Niej. Miałem wymianę zastawki plus by pass. Operacja przebiegła bez powikłań, zero problemu, tak że po skomplikowanej operacji już po 7 dniach mogłem jechać do domu. Pani doktor Agata jest osobą empatyczną, pomocną w bezpośrednim kontakcie i bardzo miłą. To szczęście, że była moją prowadzącą doktorką.
Opinia dodana przez: Wiktor

lek. med. Karolina Jakubczyk

Sana S.C.
Batorego 31 A

Byłem dziś u Pani Doktor na wizycie w ramach POZ, odczucia pozytywne. Leczenie kompleksowe. Duża doza empatii
Opinia dodana przez: Karkl

lekarz Beata Adamczyk

Grzybowska 5 lok. 1416

Prosto po wizycie i b.chcę podziękować za nieśpieszne i dokładne wytłumaczenie specyfiki mojej choroby, rozwianie dręczacych wątpliwości i wskazanie jak mam postępować dalej. Po kilku innych gabinetach, dopiero po wizycie u tego lekarza wiem co mi jest tak naprawdę i co dalej mam robić by zachować wyrok. Dziękuję, MC
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Fizjoterapeuta
                                       mgr Filip Doręgowski

mgr Filip Doręgowski

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Holicare - praktyka fizjoterapeutyczna

Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Filipa. Ból który mi doskwierał, nie pozwalał mi normalnie funkcjonować do tego stopnia, że miałem problemy z oddychaniem. Do gabinetu Holicare wszedłem z ogromnym bólem, a wyszedłem szczęśliwy, bez bólu. Zadziało się tak już po pierwszej wizycie. Kolejne wizyty wyleczyły całkowicie moją dolegliwość. Do gabinetu Pana Filipa trafiłem z polecenia i polecam dalej!
Opinia dodana przez: Damian

dr n. med. Piotr Gastoł

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Szpital Lux Med
Puławska 455

BArdzo dobry lekarz. Cierpliwie i wyczerpująco odpowiada na pytania

lekarz Gloria Binek-Kosieradzka

Promenadent - klinika stomatologiczna
Jana Nowaka-Jeziorańskiego 9 lok. U10

Rewelacyjny lekarz i osoba! Poradziła sobie z moi problematycznym zębem i szczegółowo wyjaśniła dalsze leczenie. Potrafi fantastycznie odstresować pacjenta. To lekarz kompetentny z tzw. "podejściem".
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog
                                       dr n. med. Adriana Rakowska

dr n. med. Adriana Rakowska

Dermatolog, Wenerolog

Centrum Medyczne DERMIQ
ul. Wielicka 38

WSPANIAŁY LEKARZ!!! To, co uczyniła P. Doktor z moimi włosami, to niemalże cud. Wieeelu specjalistów przez wiele lat nie potrafiło poradzić sobie z z moją łysizną w wieku 34 lat. Ogromnie się cieszę, że trafiłam do p. Adriany Rakowskiej...kilka badań, krótki wywiad i ustrzelone w 10 leczenie. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ PANI DOKTOR! Polecam !!!

lekarz Adam Dorobek

Chirurg ogólny, Urolog

Pontonierów 3/4

Chciałbym podziękować Panu Doktorowi Adamowi Dorobkowi za przeprowadzenie operacji zwężenia cewki moczowej, które od wielu miesięcy nie pozwalało mi na normalne funkcjonowanie, a które przez długi czas nie było właściwie zdiagnozowane. Pan Doktor rzetelnie i wielopłaszczyznowo podszedł do mojego przypadku, poświęcił wiele czasu na zapoznanie się z dotychczasową historią choroby i wynikami badań przeprowadzanych przez innych lekarzy. Dr Dorobek, po wykonaniu dodatkowego badania, szybko postawił diagnozę i zalecił przeprowadzenie operacji …

lekarz Paweł Skoneczny

Lipowa 5/20

Doktor Paweł Skoneczny, to wybitny lekarz, chirurg złotej ręki i profesjonalnej, specjalistycznej wiedzy, dokonujący operacji chirurgicznych na poziomie mistrzowskim, lekarz, któremu można zaufać. Potrafi skutecznie ratować chorego, nawet w sytuacjach zaniedbań innych lekarzy-których wbrew pozorom nie jest mało. Jego praktyka chirurgiczna, wysoki poziom medycznej wiedzy i wielka troska o kondycję pacjenta-wszystko to czyni Jego praktykę chirurgiczną skuteczną i bezpieczną. Sama niedawno znajdując się w trudnej sytuacji zdrowotnej, na szczęście znalazłam …

lekarz Ireneusz Ziobrowski

Fleminga Aleksandra 40E

Wybitny chirurg, wspaniały człowiek i wspaniały gospodarz kliniki. Na początku kwietnia br. Pan doktor Ziobrowski przeprowadził u mojego męża operację usunięcia części jelita w związku z rakiem jelita grubego. Operacja została przeprowadzona w sposób perfekcyjny. Wynik operacji: R0, czyli cała tkanka rakowa wycięta. W przypadku dużego miejscowego zaawansowania, jak niestety miało to miejsce w przypadku mojego męża, na dodatek jak wynika z histopatologii, wcale nieoczywistego (dopiero badanie mikro pokazało rzeczywisty …
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Dariusz Nalej

Chirurg dziecięcy, Urolog

CONTI - MEDICA NZOZ
Wronia 29/31

Zawdzięczam Panu doktorowi życie serdecznie dziękuję wspaniały lekarz ...............................

lekarz Małgorzata Łabuś

Anestezjolog

Warszawskie Centrum Medyczne Sp. z o.o.
ulica Wynalazek 4

W trakcie operacji opowiada świetne żarty. Ubolewam że miałem znieczulenie ogólne. Następnym razem poprosze o transkrypcje.
Opinia dodana przez: Kyrtap

lekarz Przemysław Szostek

Chirurg ogólny, Urolog

NZOZ Uromedica
Omulewska 27

P.dr. Nyk i P.dr.Szostek wykonali mi laserową enukleacje gruczolaka stercza oraz cystoslitotrypsję 5 złogów.Bardzo dziękuje tak wspaniałym specjalistom.Zabieg miałem przeprowadzony w pażdzierniku 2021.Czuję się dobrze.Polecam tak wspaniałych lekarzy.
Opinia dodana przez: E.Gałecki

lekarz Krzysztof Kotliński

Kardiochirurg

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Bardzo dobry specjalista. Potrafi wytłumaczyć na czym polega wykonywana przez niego operacja. Co się rzadko zdarza miły, skromny człowiek. Szczerze polecam tego kardiochirurga.
Opinia dodana przez: Edward