ulica Jaskółcza 27/5
Bydgoszcz
Traktuje pacjentki z wyższością, nic nie tłumaczy, nie słucha pacjentek. Jest nieuprzejma, podnosi głos, nie potrafi odpowiedzieć na pytania, wypisać recepty, bo ciągle coś się zawiesza. Myśli,że jest kimś lepszym od pacjenta. Robiąc USG, nic nie wyjaśnia. Odradzam!
Dr Krzysztof Przybysz cieszy się zaufaniem szefów ze szpitala MSWiA. 08.2011 dostał jakieś odznaczenie: http://www.nowosci.com.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=1226&NrSection=1&NrArticle=82812&IdTag=18 Moja opinia o dr. Przybyszu jest inna: wykonuje kilka funkcji, jest zabiegany, brak mu czasu by wgłębić się w problemy swoich pacjentów. Z wyprzedzeniem przekazałem mu 11 stron dokumentów; nawet nie zajrzał tam... Wykazywał zniecierpliwienie, gdy wyjaśniałem ich zawartość. Tak działa ktoś mocno przepracowany.
Wojewódzki Szpital Dziecięcy
ulica Chodkiewicza 44
Bydgoszcz
Pani doktor jest osobą bardzo pyszna, niemiłą i bardzo nie empatyczną do pacjenta. Ciężko z nią umówić się na zlecone zabiegi,ktoś chyba powinien utrzeć jej nosa. Zachowuje się jak pępek świata. Nieuprzejmie odnosi się do pacjentów,z wyższością i wyniosłością. A chyba lekarz jest dla pacjentów? Dodatkowo podważa opinie i skierowania innych lekarzy kierujących na badania. Z diagnozowaniem też nie zawsze trafia. Po konsultacji ze specjalistą okazuje się,że jednak problem jest,a …
Przychodnia "INTERCOR"
Kasztanowa 57
Bydgoszcz
Nigdy wiecej do takiego lekarza. Źle diagnozowanie, przyrost formy nad treścią. Czas świetności już odszedł
Karpacka 43A/20
Bydgoszcz
Kobieta w ogóle nie nadaje się do pracy w onkologii. Po chemioterapii nie idzie uzyskać od niej zwolnienia. Mówi że nie może wystawić zwolnienia, potem ze wystawi jutro po czym i tak nie ma nic w systemie i trzeba się martwić i załatwiać samodzielnie.Nie zna procedur. Nie zna systemu. Albo nie wie, albo okłamuje pacjentów żeby nic nie robić. Po kolejnej dawce chemii osłabiony człowiek ma jeszcze dzwonić po poradniach …
Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Bydgoszczy
ulica Markwarta 4-6
Bydgoszcz
Całkowity brak empatii i do pracy z ludźmi się nie nadaje. PORAŻKA ! Przyszedłem drugi raz ,aby dostać skierowanie na badania w kierunku chorób wenerycznych. Zostało mi zarzucone w bardzo nieprzyjemny i arogancki sposób ,że nie wiem co to prezerwatywa i że nie potrafie znaleźć sobie jednego partnera seksualnego mimo iż moje życie seksualne jest raczej skromne i jestem bardzo ostrożny , a także zawsze pytam partnera o wyniki badań …
Nie polecam lekarza, brak podejścia do pacjenta. Byłam z wizytą pierwszy raz, z wysokim ciśnieniem 180/88.Lekarz wypisał receptę na nadciśnienie,nie zalecił wogóle holtera ekg, echo serca. Powiedział, że mam silną miażdzycę. Wizyta trwała 10 minut. Powtórne wizyty nie zalecił.
Centrum Medyczne "Zachód" - Przychodnia
Grunwaldzka 138
Bydgoszcz
Nie polecam, wizyta na NFZ trwała może z 2 minuty zero informacji. Zero zadanych pytań po za tym. Po co się przyszło. Wystawił zlecenie na zabiegi rehabilitacyjne i tyle!!
Wojewódzki Szpital Obserwacyjno - Zakaźny im. Tadeusza Browicza
ulica Świętego Floriana 12
Bydgoszcz
8 marca 2018 roku ta Pani, bo trudno ją nazwać lekarzem robiła mi dzisiaj kolonoskopię w Ikarze w Bydgoszczy. Jestem po kilku operacjach, więc mam zrosty, a ta Pani nawet nie przeprowadziła wywiadu ze mną, więc nie wiedziała jakim jestem pacjentem. Robiła mi badanie bez żadnego znieczulenia, nie reagowała na moje błagania, że ma przestać, bo nie wytrzymuję z bólu, w końcu płakałam, krzyczałam i mdlałam z bólu. Lekarka zamiast …
Ambulatorium Dowództwa Jednostki Wojskowej 1189
Powstańców Warszawy 2
Bydgoszcz
Lekarz mniej niż zero. Poziom dna. Ludzi traktuje w sposób bezczelny i uwłaczający!!! Zgadzam się w 100 procentach z powyższym komentarzem :/
ul. Gnieźnieńska
Bydgoszcz
Zarówno w sprawach ginekologicznych, jak i endokrynologicznych nie otrzymałam odpowiedniej pomocy. Przychodząc ze złymi wynikami pani dr powiedziała, że jeżeli nie chce mieć na razie dzieci, nie muszę się leczyć. Inny lekarz stwierdził chorobę autoimmunologiczną. W sprawach ginekologicznych dostawałam tylko leki, które działały chwilowo. Na następnych wizytach musiałam na nowo tłumaczyć dlaczego przychodzę i jakie mam problemy. Nie polecam
Tragiczne podejście do pacjenta. Przypisywanie leku 'na czuja', kompletnie nie wysłuchała lub nie zrozumiała co do niej mówiłem. W dodatku nikt nie jest w stanie odczytać jej pisma z recepty - próbowałem w dwóch aptekach. Nawet własnego nazwiska z tej recepty nie jestem w stanie odczytać. Nie polecam.
Stomed NZOZ
ulica Dworcowa 47
Bydgoszcz
6 godzin oczekiwania w kolejce po wyznaczonej godzinie. Wchodzę do gabinetu i Szanowna Pani lekarz odsyła mnie do domu bez podania przyczyny. Żadnej konsultacji nie otrzymałem. Nie wystawiła mi nawet zwolnienie studenckie, chociaż nie poszedłem na kilka zajęć z powodu niej. Wezwała ochronę zamiast wykonania swojej pracy, mimo że nawet nie obrażałem jej, co byłoby usprawiedliwione w takiej sytuacji.
Głowackiego Bartosza 4
Bydgoszcz
Nie polecam. Nie było dnia kiedy przyszła punktualnie do pracy. Zawsze ponad godzinę czekasz aż królewna Cię przyjmie. Rejestruje 4 osoby na tą samą godzinę. Okropność. Może ktoś w końcu rozliczy ją z czasu pracy.
ulica Mińska 89
Bydgoszcz
Nie polecam, od wejścia mówi tylko o obciążeniu finansowym za wiztę - medycyna pracy. Opryskliwa, zachowanie karygodne do drugiego człowieka. Wolne terminy i brak zajętych godzin w kalendarzu mówią same za siebie ! ostrzegam ! Żaden lekarz mnie tak nie potraktował , takie osoby nie zasługują na tytuł lekarza.
Kościuszki 15a/17
Bydgoszcz
Witam .W marcu 2022r dr.Dratwa przeprowadził u mnie plastyke brzucha .Efekt był fatalny .Usunał za mało zwiotczałej skory co w efekcie sprawiło że brzuch wygladal jak piłka .Nad pępkiem zrobił sie balon (dysponuję dowodem w postaci zdjęć ) Lekarz stwierdził że nie wie jak to się stało i zaproponował reoperacje .W nadziei że naprawi co zepsuł zgodziłam się .Uzgodnilismy co mam na pismie , że żeby efekt był zadowalajacy należy …