Wyjątkowo nieempatyczna i niesympatyczna osoba, traktuje rozmówcę z góry. W opinii wyjątkowo chwiejna, raz opisuje chorobę z przekonaniem po dwóch zdaniach, kolejny raz zachowuje się jakby wcześniej nie było rozmowy. Pycha kroczy przed upadkiem pani lekarz
Niekompetentna, nieprzyjemna, bez wyrozumienia dla pacjenta, traktuje ludzi bez szacunku. Wszyscy pacjenci i ich rodziny proszę wystrzegać się tej osoby (nie powinna wykonywać zawodu).
Szczerze odradzam wizytę u tej lekarki. Ta pani jest nastawiona na pobieranie niemałych opłat za wizytę, w trakcie której kompletnie ma gdzieś problemy osoby z którą rozmawia. Całkowity brak szacunku dla pacjenta.
Pani Iza jest jednym z najgorszych lekarzy z jakim miałem w życiu do czynienia. NIe potrafi słuchać, jest arogancka, pouczająca. Miałem wrażenie, że traktuje mnie z pogardą. Tacy ludzie nie powinni wykonywać tego zawodu!