Chciałabym podzielić się bardzo pozytywnym doświadczeniem związanym z opieką medyczną dr Daniela Jajtnera. Pan doktor przeprowadził operację całkowitego usunięcia żołądka u mojej 80-letniej mamy, u której zdiagnozowano nowotwór. Pomimo poważnego charakteru zabiegu oraz wieku pacjentki, wszystko przebiegło wzorowo. Mama szybko wróciła do formy i obecnie czuje się dobrze. Jesteśmy ogromnie wdzięczni za profesjonalizm, wiedzę i troskliwe podejście do pacjentki. Z pełnym przekonaniem mogę polecić dr Daniela Jajtnera każdemu, kto szuka kompetentnego specjalisty.
Pan lek. Daniel Jajtner to lekarz o wysokiej kulturze zawodowej, dużym doświadczeniu i szerokich kompetencjach, którego działalność przyczynia się do zapewnienia pacjentom Oddziału Chirurgii Ogólnej w Oświęcimiu leczenia na wysokim poziomie merytorycznym i organizacyjnym.
Pełen profesjonalizm w ratowaniu życia i pacjentów. Doktor uratował mnie z zapalenia trzustki w bardzo szybkim czasie. Ból brzucha ustal błyskawicznie. Jest to osoba rzetelna i godna zaufania. Wiedza plus ogromne doświadczenie w swojej pracy. Serdeczne podziękowania i wyrazy wdzięczności za jego ciężką i wymagającą prace.Za jego poświęcenie i trud dla ratowania zdrowia i życia pacjentów.Również w szpitalu ,w którym pracuje w Oświęcimiu jest wspaniala kadra specjalistów i pielegniarzy.Wszyscy pracuja sumiennie i staraja sie w pracy byc wyrozumiali i życzliwi.Bardzo polecam.