Zdecydowanie nie polecam.Opryskliwa i nieuprzejma osoba.Zero empati.Juz na wejściu człowiek się czuje jakbyusłyszał-po coś tu przyszedł? Mialem mieć zabieg iec poprosiłem o skierowanie na badania to zarządała dokumentacji szpitalnej której nie miałem przy sobie,bo skąd miałem wiedzieć,że Pani sobie tego zażyczy.Po moich prośbach wkońcu wypisała mówiac"a wie Pan,że ja teraz łaskę Panu robię".We mnie aż się zagotowałem,ale zacisnąłem żeby, abyotrzymać to skierowanie.Poza tym będąc chory i robiąc u niej usg nie powiedziała nic o przeroście prostaty na którą miałem zabieg,a przepisane leki nie były na tą chorobę.Mialem zatrzymanie moczu,wysoką gorączkę, a pani doktor to zignorowała,przez co wylądowałem w szpitalu.
Tak więc nie polecam i proponuję omijać szerokim łukiem.
Nie polecam Pani Cichoń Danuty .Jest opryskliwa,brak jej empatii,jest nieprzyjemna wobec pacjentów ,traktuje ich z góry. A przy tym nie potrafi wysłuchać co pacjent ma do powiedzenia.Stanowczo.nie polecam.