Pan doktor bardzo nieuprzejmy i śmiem podważać jego kompetencje. "Zbadał" dziecku kręgosłup zerkając na nie od tylu po prostu i stwierdził, że wszytsko jest O.k, mimo że dziecko zgłasza ból i ja sama widzę, że nie do końca wszystko jest O.k.
Okropny lekarz. Byłam kilka razy i za każdym razem mówił, że przejdzie i mam zrezygnować z ćwiczeń. Z całego serca nie polecam go i radzę omijać dużym łukiem.
Ostatecznie nie było tak zle.Powiedzialem p.doktorowi co mysle,bo nie chciał zrobić mi usg.Mimo wszystko lek lotion 1000 zaproonował mi właściwie.Pan doktor też jest tylko człowiekiem i wszystkiego nie wie.WSZYSTKO WIE TYLKO PAN BÓG ABRAHAMA,IZAAKA I JAKUBA.
Byłam 3 razy u tego lekarza , myśląc że pomoże mojemu dziecku. Nieuprzejmość i chamstwo ze strony lekarza odłożyłam na dalszy plan licząc na to, że być może kompetencje pana doktora są dużo lepsze niż jego kultura osobista i chęć pomocy i pracy. W końcu jest lekarzem , a dyplomu nie dostaje się od tak 🤔. ( obecnie jestem zdania, że w tym przypadku jednak dyplom można kupić ) Ku mojemu zaskoczeniu lekarz widzi problem , ale nie wie jak z nim sobie poradzić. Nie dał żadnych wskazówek , żadnych …
Ku mojemu zaskoczeniu lekarz widzi problem , ale nie wie jak z nim sobie poradzić. Nie dał żadnych wskazówek , żadnych rehabilitacji , badań , no nic. Całe szczęście lekarza zmieniłam i otóż panie doktorze Dębiński owszem da się rehabilitować przykórcz ścięgna Achillesa oraz wzmożone napięcie mięśniowe, a ciagłe chodzenie na palcach nie jest niczym normalnym i naturalnym u dzieci. Są to niepokojące objawy , które się leczy.
Odwiedzajac gabinet pana doktora Dębińskiego spotkacie się z olewawczym stosunkiem lekarza, chamskim zachowaniem , a na koniec pan doktor jest w stanie nawet powiedzieć , że marnuje swój czas na pacjenta. Nigdy przed tem nie spotkałam się z takim zachowaniem lekarza. Odradzam wizyty i leczenie , gdyż lekarz może zrobić krzywdę.
Nie polecam tego lekarza nie potrafi postawić prawidłowej diagnozy bez robienia badań przepisuje leki jest nie przyjemny. Zapisałem się tylko na USG a powiedział że jest to nie potrzebne .
Przede wszystkim mocno nieuprzejma osoba. Zero zrozumienia, lekceważący stosunek do pacjenta, złośliwe przycinki. Nie potrafię ocenić kompetencji oraz trafności diagnozy, ale w mojej opinii jest to lekarz nastawiony anty pacjentowi i nie sądzę, że byłby w stanie dobrze zająć się poważnie chorą osobą.
Nie polecam tego lekarzyny ponieważ skasował za wizytę która trwała 2minuty był nie miły i nic nie pomógł
Nie polecam wizyty u tego lekarza, cytuję: " Marnuję na Panią mój czas" - to jego odpowiedz na pojawienie się w gabinecie, chyba zamiast dzień dobry. Wizyta odbyła się dnia 12.08.2016 w Poradni Ortopedycznej radomskiego Szpitala Specjalistyczny im. dr. Tytusa Chałubińskiego