dr n. med. Dariusz Larysz

Ortopeda, Traumatolog

4,4
4,1
4,3

Ten lekarz postawil mnie na nogi . Nie owijal w bawelne jak jest i jak moze byc w najgorszym scenariuszu. Moze jest i troche niedostepny ale za to, konkretny i wspanialy wachowiec. Inni sie bali ,On to zrobil. LEKARZ OD ZADAN SPECJALNYCH.

Doskonały Doktor wspaniały Człowiek uratował mi życie

Doskonały Doktor wspaniały Człowiek uratował mi życie

Najlepszy z najlepszych,inni lekarze nie dawali mi szans na powrót do pracy po operacji kręgosłupa,pan Larysz na to tylko się uśmiechał,zrobił mi operację i pracuję jakby nic nie było,zaznaczam że mam ciężką pracę jako mechanik silników okrętowych.

Leczy jak wygląda, niechlujny ubiór, nadmierna nonszalancja, "szanuje" swój czas. Ponagla pacjenta ortopedycznego na dystansie drzwi gabinetu - biurko lekarza. Nie podjął też próby doraźnego ulżenia w cierpieniu.

Najlepszy specjalista oraz wspaniały człowiek.Jestem z jego operacji bardzo zadowolona minęły moje cierpienia.Polecam wszystkim takiego lekarza.

wybitny lekarz i wspaniały człowiek, po operacji do dziś dzień czuję się świetnie!!

jest dobrym ortopedą ale nie odpowiedzialny po zabiegu

jest dobrym ortopedą ale nie odpowiedzialny po zabiegu

Polecamy wszystkim z problemami ortopedycznymi - w naszym przypadku sa to kolana.

najlepszy lekarz jakiego znam! Kocham Pana Doktorze i dziękuję za wszystko, zwłaszcza...za przywrócenie nadziei! F.K.

Świetny facet!postawił mnie na nogi,w dosłownym znaczeniu. Bardzo miły,ale konkretny i zdecydowany. Polecam z czystym sercem!!! Lekarz ideał :)