Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "HIPOKRATES" dr n. med. Piotr Bojko
Ku Słońcu 2/1
Stanowczo odradzam korzystania z usług tego specjalisty, trzeba mu przyznać że na jedynym co się zna to naciaganiu pacjentów a robi to tak że leczyć w taki sposób żeby nie wyleczyć, a żeby klient wracał na wizyty i płacił bez końca. Osobiście korzystałem z jego usług od ponad roku i wydałem parę tysięcy złotych. Gdyby rok wcześniej zajął się mną odpowiednio przyjrzał się mi bardziej już dawno miał bym to ...
ISPL Janowska Ewa
Przecław
Byłam u Pani doktor pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Oprócz alergii Pani Doktor zainteresowała się również stanem skóry mojej twarzy, co przez innych "lekarzy" nie było problemem. Mogę z czystym sumieniem polecić i na pewno wrócę na kolejną wizytę.
ISPL Anna Wąsowicz, lekarz dermatolog-wenerolog
Kutrzeby 7c/U3
Pani doktor godna polecenia, od razu wiedziała co mi dolega, przepisała odpowiednie leki i dolegliwość zniknęła po 2-3 dniach. Zdecydowanie polecam.
Euromedic Zachodniopomorskie Centrum Medyczne
aleja Powstańców Wlkp 72
Najlepszy dermatolog w Szczecinie. Najwyższy poziom kultury osobistej, zrozumienia, a zwłaszcza kompetencji. Polecona mi przez pracownika PAM-u jako ostateczna wyrocznia i dermatolog profesorów i pracowników PAM-u. Chorobę leczoną w Warszawie przez 2 lata - bez często słyszanych uwag o innych lekarzach i bez podważania niczyich kompetencji - wyleczyła w tydzień. Dziękuję, Pani Doktor.