dr n. med. Ryszard Sieczkowski

Przerwy-Tetmajera 1
41-933 Bytom

Jestem pod opieką dr Ryszarda Sieczkowskiego od wielu lat. W mojej ocenie, jest on doskonałym dermatologiem. Wykazuje się ogromną wiedzą medyczną i ma empatyczne podejście do pacjenta. Zdecydowanie polecam dr Ryszarda Sieczkowskiego jako wysokiej klasy specjalistę dermatologa.
Opinia dodana przez: Marek

Grażyna Janicka-Dabkus

Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MULTIMED Lekarze Kempiński i wspólnik Spółka Partnerska
ulica Karola Miarki 5/19
41-902 Bytom

Pani doktor bardzo życzliwa, poświęci tyle czasu ile trzeba aby dokładnie wytłumaczyć problem. Nie zalecza tylko szuka faktycznej przyczyny skrupulatnie prowadząc wywiad. Pierwszy raz poczułem się tak zaopiekowany na NFZ.

dr n. med. Aleksandra Damasiewicz-Bodzek

Dermatolog, Wenerolog

gen. Niedźwiadka-Okulickiego 16 (Sigma-Bi)
41-902 Bytom

Pani Doktor to wspaniały specjalista. Szkoda tylko, że nie przyjmuje już na Bytomiu ;( polecam w 100 %

Anna Szałajda-Klich

ul.Dworcowa 1
41-922 Bytom

Panią doktor poleciła mi koleżanka w pracy i miała rację. Osoba super uprzejma, cierpliwa, robi dokładny wywiad. Byłam już kilkakrotnie z różnymi dolegliwościami na skórze i zawsze przepisywane leki pomagały. Niejednokrotnie nie była już potrzebna kontrola. Do tego jak zależało mi na czasie to wizyta była nawet w tym samym dniu. Rzeczywiście polecam! Cena też w porządku.
Opinia dodana przez: Magda

dr Robert Gradzik

Angiolog, Chirurg plastyczny

Bytom

Po długim borykaniu się z problemem i (niestety) po doprowadzeniu do poważnego stanu zapalnego, odważyłam się w końcu odwiedzić proktologa. Pierwszej wizyty nie wspominam mile, bo Pan Doktor X na podstawie mojego słownego opisu dolegliwości stwierdził, że na pewno mam co najmniej 4 hemoroidy, które wymagają natychmiastowego zabiegu. Zaoferował zabiegi za kosmiczne kwoty i nastraszył rygorystyczną dietą do końca życia. Wystraszona nie na żarty postanowiłam udać się do jeszcze jednego …
Opinia dodana przez: Basia

dr n. med. Wiesława Huńka-Żurawińska

Strzelców Bytomskich 4/1
Bytom

Najlepszy dermatolog w Bytomiu, na którego trafiłam. U innych nie uzyskałam trafnej diagnozy. Pani doktor już na pierwszej wizycie zaproponowała mi leczenie, które było strzałem w dziesiątkę! Jako jedyna wytłumaczyła mi moja chorobę i odpowiadała wyczerpująco, cierpliwie i w miły sposób na każde pytanie. Od tego czasu leczy też moje dziecko i tatę. Polecam!
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Marzena Dychus-Ludyga

Dermatolog, Wenerolog

Sądowa 3 (Sante)
41-902 Bytom

Chodziłam do niej przez 2 lata. Na każdy dyżur przychodziła spóźniona i w pędzie przyjmowała oczekujących pacjentów. Mam trądzik (tak nadal, bo leczenie nic nie dało) i przy każdej wizycie tylko na mnie popatrzyła, przepisała receptę i wołała kolejną osobę. Nawet nie było możliwości porozmawiania o leczeniu, o lekach. Dostałam mnóstwo maści i antybiotyków, które nic nie dały. W końcu postanowiła rozpocząć leczenie najsilniejszym możliwym lekiem. Niestety, jak się później …
Opinia dodana przez: Kamila