Najgorszy przypadek z jakim miałem doczynienia! Nie słucha pacjenta, od razu odpowiada zdawkowo, bardzo niemiła porada, jeśli w ogóle można to nazwać poradą! Wiecznie spóźniony, wiecznie w drodze - może warto po prostu przejść na prywatną obsługę, po co się Pan tak przemęcza na NFZ? Nie ma żadnej empatii, nie jest skierowany na pacjenta i problem, tylko na odbębnienie wizyt! Straszna mania wyższości- tylko skąd i czy aby na pewno powinna istnieć?!
Wielokrotnie otrzmałam pomoc i leki. Chyba mam szczęście. Poprzedni lekarz taki nie był. Dziękuję! Oby więcej takich ludzi.
Możliwość dania zerowej gwiazdki byłaby adekwatna do kompetencji lekarza. Zero empatii, lekarz z bardzo nie profesjonalnym i aroganckim podejściem do pacjenta. Unikać jak tylko to możliwe
Możliwość dania zerowej gwiazdki byłaby adekwatna do kompetencji lekarza.
Jestem pacjentem doktora Pajzderskiego od kilkunastu lat. Miły i sympatyczny, jego celne diagnozy wielokrotnie pomogły mi szybko wyzdrowieć. Nie robi problemów z wystawieniem recepty czy skierowaniem na badania specjalistyczne. Polecam.
Zdecydowanie odradzam wizyty u tego lekarza. Gdyby była możliwość wystawienia zera gwiazdek to nadal byłoby to za dużo w rubryce "Uprzejmość"
Bardzo dobrze zajął się ojcem. Był na wizytach domowych. Odbierał telefony. Dziękuję bardzo i polecam.
Niestety Pan doktor ma wyraźną manie wyższości, bardzo nie miło mnie potraktował na wizycie, dosyć, że się spóźnił to chyba nie zna słowa przepraszam, bezczelnie odesłał mnie z niczym, powiedział, że mogę sobie złożyć skargi do NFZ. Nie polecam.
Super lekarz. Sprawne, miłe i rzeczowe wizyty. Nigdy mi nie odmówił pomocy. Dużo pomógł, bardzo dziękuję!
Pan doktor notorycznie się spóźnia (brak szacunku dla innych), nie wykazuje zbytniej inwencji w doborze leczenia, poproszony o interpretację wyników wymazu gardła lekko zniecierpliwiony łaskawie przetłumaczył mi język medyczny na zrozumiały. Nie polecam
Kompetentny, życzliwy lekarz, zawsze pomocny i uśmiechnięty. Zawsze jestem miło i kompleksowo przyjęta. Mimo dużej ilości pacjentów wizyty odbywają się sprawnie, nigdy nie odmawia przyjęcia. Doktor godny polecenia!