Bardzo polecam gabinet dr Depy-Misiudy, w którym można liczyć na pełen profesjonalizm i precyzję . Satysfakcja gwarantowana ☺️
Po tylu latach u Pani Depy nie wyobrażam sobie pójść do innego stomatologa. Jest bardzo miła, tłumaczy wszystko o co się zapyta i przede wszystkim jak dla mnie jest istnym magikiem w swoim fachu - nie mieszkam już w Rzeszowie natomiast zawsze gdy potrzebuję pomocy z zębami udaje się do niej.
Nawet zastrzyk znieczulający mnie nie bolał
Nawet zastrzyk znieczulający mnie nie bolał
Pani Doktor jest kompetentną, bardzo dokładna i ciągle sie szkolaca osobą. Szczerze polecam. Na fotelu czuje sie bardzo bezpiecznie, zawsze spotykam sie w fachowym podejściem, wytłumaczeniem wszytskich proceduch medycznych i zachowawczą pracą. Szczerze polecam
Witam Dla osób unikających gabinetu... Zmieniłem zdanie po pierwszej wizycie "Uśmiech gwarantowany po zejściu z fotela" Bardzo Ciepła atmosfera Pozdrawiam
Witam
Dla osób unikających gabinetu...
Bardzo Ciepła atmosfera
Pozdrawiam
Byłam tylko na wizycie kontrolnej. Pozytywne wrażenie, profesionalny, nowoczesny sprzet. Pełne zadowolenie
Witam wszystkich.Leczymy się całą rodziną u pani Doroty. Zaczął mąż któremu pani Dorota założyła protezę świetnie dopasowaną, ja natomiast po przejściach z innymi stomatologami ( jeden zostawił mi kawałek pilnika w korzeniu )nie zamienię pani Doroty na nikogo innego...Potwierdzam pełen profesjonalizm pani Doroty.
Lekarz o wyjątkowej dokładności i podejściu do pacjenta. Wyjaśnia wszystkie wątpliwości związane z leczeniem, przedstawia pacjentowi wszystkie warianty leczenia, dzięki czemu pacjent ma pełną świadomość korzyści, kosztów i ewentualnych zagrożeń związanych z wybranym wariantem leczenia. Stosuje nowoczesne metody i materiały. Zawsze gotowa udzielić pomocy w przypadkach nagłych. Szczerze polecam, gdyż jest moim stomatologiem od zawsze :) czyli ok 15 lat!
Szczerze polecam, gdyż jest moim stomatologiem od zawsze :) czyli ok 15 lat!
Bardzo ok:) Najbardziej podobało mi się, że Pani Doktor w czasie wizyty zrobiła mi RTG zęba. Po chwili widziała je w swoim komputerze. Poprzedni dentysta poświęcił 3 wizyty na szukanie korzenia i to bardzo bolało:(