lek. dent. Dorota Lemcke

4,8
4,2
4,3

Od lat całą rodzina chodzi do pani doktor. Zawsze byliśmy zadowoleni ponieważ pani doktor ma czas dla nas i zawsze jest uśmiechnięta.

Maksimum poświęconego czasu i uwagi. Bardzo uważna, spokojna, eszysyko wytlumaczone. Wizyty bez żadnego bolu. Polecam

Zmieniałam stomatologa co jakiś czas ale zawsze wracałam do P. Doroty Lemcke i już tak pozostanie ponieważ uważam ze nie ma lepszego w okolicy - jestem baaardzo zadowolona i moje dzieci również. Miło , sympatycznie i bezboleśnie :)

Pani Dorota zapewnia cały zestaw. Uprzejmość, wiedza, kompetencja, używany sprzęt jest wysokiej jakości i wygląda na nowy oraz, czego nie potrafię przecenić, nie boję się przyjść na kolejną wizytę.

4,0

Zmieniłem stomatologa. Trafiłem na P. Dorotę Lemcke i jestem baaardzo zadowolony. Miło , sympatycznie. Gabinet nowoczesny i "pachnie świeżością". Pani zdecydowana, szybko podejmuje decyzje, wie co robi. I nie bolało.....

2,0
4,0

Nowoczesny gabinet i miła pani stomatolog. Niestety, brak wiedzy i umiejętności. Nie polecam!