Jestem bardzo zadowolona z wizyty u p doktor. Z opieki na odziale endokrynologicznym również. Bardzo empatyczny lekarz , kompetentny i uprzejmy.
Nie rozumiem opinii negatywnych. Jestem - byłem pacjentem u którego Pani Doktor rozpoznała hiperaldosteronizm. Byłem chyba najbardziej przebadanym pacjentem łącznie z dwukrotnym cewnikowaniem zył nadnerczy. Pomagała nawet w sprawach administracyjnych przy rejestracji. Fakt czasu może ma mało - jest chyba głownym analitykiem na oddziale szpitalnym. Mnie przypomina trochę dr. Hausa z telewizyjnego serialu pod katem dociekliwości z poszukiwaniu rozpoznania.
Pani Doktor potraktowała mnie w sposób bardzo nieprofesjonalny. Podczas mojej wizyty prowadziła rozmowę telefoniczną i analizowała przebieg operacji innej pacjentki, co sprawiło, że czułam się zignorowana. Gdy poprosiłam o dodatkowe zlecenia na badania, które miałam wykonane trzy lata temu, usłyszałam, że nie pozwoli mi generować kosztów placówki, ponieważ wyniki tamtych badań już się nie zmienią. Dodatkowo, kiedy poprosiłam o potwierdzenie dla POZ, że jestem jej pacjentką, aby móc otrzymać potrzebne leki, dowiedziałam się, że według pani doktor to ona właśnie zajmuje się teraz "bzdurami", że powinnam być pacjentem POZ, że problem z moim podwyższonym TSH (z 3 na 11) to żaden istotny przypadek, bo ma pacjentów z poważniejszymi problemami. Na koniec oznajmiła, że ma zbyt wielu pacjentów i przekazuje mnie pod opiekę innego lekarza. Czułam się potraktowana z lekceważeniem i bardzo przedmiotowo.
Doktor nie ma czasu dla pacjenta, na oddziale zjawia sie na "minute" 2x na tydzien i tyle ja widziano, wstępny wywiad oczywiscie na korytarzu, zadnej rozmowy, pytań, wychodząc ze szpitala nie wiem nic, musze szukac innego lekarza zeby pokazac wyniki - faktycznie traktuje pacjenta przedmiotowo.
"Profesjonalnie" ...bada pacjenta na szpitalnym korytarzu, krzyczy i nie daje pacjentowi dojść do słowa. Wzywa ochronę na pacjenta. Pełny profesjonalizm.
Przyjemna Pani doktor, podchodzi ze szczerą troską i zainteresowaniem do każdego pacjenta oraz stara się w możliwie najbardziej przystępny sposób przedstawić swoją diagnozę. Bardzo dobry endokrynolog, którego cechuje pełen profesjonalizm i wyjątkowa umiejętność idealnego dostosowania leków. Po wielu pobytach w szpitalu, dopiero tak naprawdę dzięki Pani doktor mogę w pełni normalnie funkcjonować za co jeszcze raz dziękuje.
Bardzo fajna Pani doktor! Dziś wyszłam ze szpitala i jestem max zadowolna z obsługi i pielęgniarek i Pani doktor z oddziału endokrynologicznego..
Otrzymałem od Pani Doktor konkretne i profesjonalne podejście, dużo troski, komunikatywna pomimo nawału pracy.
Pani doktor nie poświęca uwagi pacjentowi, niczego nie tłumaczy, nie odpowiada na pytania, do tego jest niemiła i traktuje pacjenta przedmiotowo