Pani Dorotka, jest doskonałym fachowcem w swojej dziedzinie. Poznałam ją i zaczęłam chodzić do niej jeszcze w Mariocie, gdzie miałam zdecydowanie bliżej, i wtedy wybrałam ją pierwszy raz, nie znając jej wcześniej. To nie tylko lekarz z pasją i powołaniem ale przede wszystkim cudowna kobieta, która ma podejście do każdego indywidualne. Samo to, że wolę przejechać całą Warszawę żeby być u niej, a nie wybrać innego lekarza, do którego jest bliżej, pokazuje, że to kobieta o złotym sercu i fachu w ręku
Bardzo dobry, wykwalifikowany i doświadczony lekarz stomatolog, poza tym miła i taktowna osoba, traktująca pacjentów ze zrozumieniem.