Bardzo podobało mi się to, że pani doktor nie narzuca nic na siłę, tylko przedstawia możliwości i tłumaczy, co z czego wynika. Dzięki temu można spokojnie podjąć decyzję i czuć się pewnie.
Panią doktor poleciła mi znajoma i teraz ja mogę ją polecić innym, super profesjonalizm i super opieka
Jestem po konsultacji u Pani doktor - profesjonalizm, ogromna cierpliwość i serdeczność. Była rzeczowa, szczera i bardzo informująca.
Bardzo pozytywne doświadczenie. Wszystko zostało dokładnie wyjaśnione. Czułem się komfortowo. POLECAM
Cała wizyta przebiegła bardzo sprawnie. Profesjonalne podejście i dobra komunikacja z pacjentem. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko było w porządku.
Wizyta u dr Żukowskiej była bardzo pozytywnym doświadczeniem. Pani doktor dokładnie wysłuchała moich oczekiwań i wszystko szczegółowo wyjaśniła.
Dr Żukowska to przykład profesjonalnego i spokojnego podejścia do pacjenta. Dba o komfort i poczucie bezpieczeństwa na każdym etapie.
Jej precyzja, cierpliwość i dbałość o szczegóły są godne podziwu. Zabieg został wykonany z najwyższą starannością, a efekt jest zgodny z moimi oczekiwaniami. Czułam się bezpiecznie na każdym etapie.
Pani Dorota Żukowska to wyjątkowa specjalistka, której zaufałam od pierwszego spotkania. W sposób jasny i spokojny wyjaśniła mi cały przebieg zabiegu oraz możliwe efekty. Czułam się bezpiecznie i komfortowo na każdym etapie.
Zdecydowanie polecam! Dr Żukowska to świetna specjalistka. Wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia. Ogromna wiedza i doświadczenie!