Pani doktor spełniająca swoje oczekiwania, a nie pacjenta. Szkoda czasu i pieniędzy. Nie polecam nikomu!
Choć od zabiegu minęło kilka dni, a ja tak naprawdę nie mogę ocenić jego wyniku, dzięki profesjonalnemu podejściu oraz niemalże rodzinnej atmosferze w sali zabiegowej, nigdy nie czułam się tak bezpiecznie i pewnie, że Pani doktor spełniła moje marzenie. Po konsultacji nie miałam żadnych wątpliwosci co do slusznosci doboru lekarza. Pani Doktor w pełni poswięciła mi swoją uwagę oraz czas by dokładnie omówic każdy szczegół zabiegu.Dziękuję bardzo Pani Dorotce ale również Pani Halince i Pani Joli za wspaniałą opiekę i fachowe podejście.Polecam już teraz, bo poraz pierwszy w jakiejkolwiek klinice czułam się dosłownie tak swobodnie i dobrze jak w domu. Sandra
Potwierdzam pozytywne opinie o Pani dr Żukowskiej, świetny chirurg o złotych rękach. Pełen profesjonalizm !
Pełen profesjonalizm !
POLECAM POLECAM POLECAM Super chirurg plastyczny , spaniała osoba, z wielkim serduchem do pacjentów i bardzo profesjonalna w tym co robi
bardzo dobra chirurg plastyczna z pani Doroty Żukowskiej, polecam szczególnie za fachowe podejście do klienta, miłaą. życzliwą obsługe
polecam dr Żukowską . Powiększałam u niej piersi na początku 2014 roku, jestem mega zadowolona. Piekne, jędrne piersi...opłaciło się
moja opinia na temat pani dr Doroty żukowskiej jest jak najbardziej pozytywna. Lekarka super miła, zyczliwa, bardzo mądra kobieta. a sądzą c po tym jak poprawiła mą urode bardzo zdolna- fachowiec w swym fachu
Wspaniałą specjalistką jest Pani dr Żukowska jeśli chodzi o operacje piersi. Fachowe podejście do klienta, wszystko przed operacją dokładnie wyjaśnione i opisane i przebieg operacji i efekt i ryzyko i ewentualne powikłania, cena też podana dokładnie, bez ukrytych kosztów. Z kontaktów, przebiegu operacji, opieki pooperacyjnej jestem zadowolona, z efektu końcowego też bardzo. Bardzo profesjonalna i godna polecenia lekarka
Super lekarka, operowała mi nos bo od dziecka miałam brzydkiego garba . W końcu pod okiem dr Doroty żukowskiej pozbyłam sie kompleksów, nos dzisiaj wygląda pieknie. Warto zrobic coś dla siebie kochane panie i panowie
Super chirurg, godny polecenia innym. Świetnie byłam przygotowana do operacji- znałam ryzyko. Wszystko mi wyjaśniono. Operacja przebiegła dobrze, mogę pochwalić cały zespół dr Żukowskiej i samą Panią doktor. I podziękować