Pani doktor Ewelina Piotrowicz-Mierzwa to prawdziwa specjalistka z powołania. Bardzo opanowana, empatyczna i autentycznie zainteresowana pacjentem. Od samego początku wizyty buduje atmosferę zaufania – wszystko dokładnie tłumaczy krok po kroku, dzięki czemu czułam się spokojna i bezpieczna. W gabinecie panowała tak kojąca aura, że momentami czułam się, jakbym była u psychologa, a nie u stomatologa! To było naprawdę wyjątkowe doświadczenie. Dziękuję z całego serca za profesjonalizm, delikatność i ludzkie podejście. Zdecydowanie polecam!
Pani doktor jest bardzo dobrym lekarzem. Wszystko tłumaczy co po kolei bedzie robić, bez stesu i paniki. Przekonała mnie do robienia samego znieczulenia, którego tak sie bałam. Bardzo delikatna i uprzejma. Przekonała mnie,że nie ma sie czego bać, wszystko tłumaczy i odpowiada w sposób jasny dla pacjenta na zadane pytania. Polecam! 😉
Po pierwsze, uprzejmość 5/5 to za mało. Pani Ewelina jest niezwykle empatyczną i ciepłą osobą. Zostałem przyjęty z bólem zęba poza kolejką i dostałem naprawdę bardzo dobrą opiekę. Gdyby wszyscy dentyści, przyjmujący na NFZ mieli takie podejście, świat byłby lepszy, a uśmiechy Polaków bielsze. Serdecznie polecam wizyty u Pani Eweliny.
Bardzo dobry lekarz stomatolog. Godny polecenia. Tłumaczenie choroby na poziomie doktorskim. Pozdrawiam Panią Elwirę
Bardzo dobry lekarz stomatolog.
Godny polecenia.
Tłumaczenie choroby na poziomie doktorskim.
Pozdrawiam Panią Elwirę
Czy ktoś ma kontakt do p. Elwiry? Ten podany jest już chyba nieaktualny ..........................,...........
Stomatolog z powołania, delikatna, bardzo miła, łagodna i kompetentna. Godna polecenia. Konkurencyjna cenowo - a jakość usług bardzo dobra.
Bardzo dobra Pani Stomatolog, profesjonalna obsługa i w dobrej cenie. Zajmuje się pacjentem kompleksowo, dostępna w razie "nagłych wypadków".