lekarz Elżbieta Miś-Saczka

2,8

Byłam dziś na wizycie, o ile można to tak nazwać, ponieważ wyszłam po minucie. Przyszłam z badaniami, które miałam na telefonie, i od razu wyjaśniłam, jaki mam problem. Jednak Pani doktor odmówiła przyjęcia mnie bez papierowej wersji wyników, nie chcąc mnie wysłuchać ani pomóc. Od momentu wejścia czułam, że ma do mnie jakiś problem, a jej podejście było chłodne i nieempatyczne. Nie okazała żadnego zainteresowania moim stanem. Na dodatek zapytała, dlaczego nie umówiłam do lekarza rodzinnego, co w tej sytuacji było dla mnie nieistotne i nie na miejscu. Ogólnie czuję się potraktowana bez należytej uwagi i wsparcia. Nie polecam :)

Serdecznie polecam Panią dr. Jest to lekarz o wielkim sercu i zaangażowaniu. Widać ze praca jest jej pasja a pacjenta traktuje z wielkim szacunkiem. Zawsze dokładnie omawiała badanie USG. Na każde pytanie miałam odpowiedz. Bardzo żałuje ze już nie przyjmuje w Nowym Sączu. Oby więcej takich lekarzy.

Bardzo dobra Pani Doktor nie tylko w swojej dziedzinie nefrologii. Bardzo wielkie zaangażowanie w dobro pacjenta zna swój fach jak mało kto. U mnie Pani Doktor jest na pierwszym miejscu spośród wszystkich lekarzy.

Pani "lekarz"... robi łaskę że przyjmuje pacjentów i udziela porad. Arogancka i niekompetentna. Zdecydowanie odradzam.

Bardzo niemiła Pani, przyjmuje p konta z łaską i traktuje jak jakichś podludzi a przecież my jej za to płacimy. Nie polecam i sam tam nie wrócę. Odradzam wszystkim, bo ta pani potrafi tylko wypisać receptę (również z łaską) wstyd, że tacy ludzie pracują jako lekarz. Oksymoron dobrego lekarza…