lekarz Elżbieta Nazarewska

Anestezjolog

1,3
1,2

Trzymać się z daleka od tej pani doktor, niemiła, krzyczy na pacjentów i na rodzine pacjenta uważa że wie wszystko najlepiej.

Skoro poprzednia opinia została usunięta to napiszę nową. Serdecznie nie polecam żadnego obcowania z lek. Nazarewską. Trafiając na SOR w Radomskim Szpitalu Specjalistycznym trzeba się gorąco modlić aby nie trafić na dyżur tej pani. Bardzo jestem zdziwiona że w XXI wieku istnieją jeszcze tacy lekarze

Skoro poprzednia opinia została usunięta to napiszę nową.
Bardzo jestem zdziwiona że w XXI wieku istnieją jeszcze tacy lekarze

Kobieta bezczelna, arogancka, wyniosła. Krzyczy na pacjentke na Sorze, ze nie powinna przyjeżdżać w nocy oraz że zostanie obciążona kosztami transportu karetka z domu do szpitala… pacjentka 81 lat, z dusznościami, po udarze. Ta kobieta nie powinna pracować ze zwierzętami, a co dopiero z ludźmi.

Mąż zaintubowany, z incydentem zatrzymania krążenia trafił na Szpitalny Oddział Ratunkowy w Radomiu na ul. Tochtermana, z którego został wypisany po 24h przez dr Elżbietę Nazarewską ze złą diagnozą, z ogromnymi zawrotami głowy, bez podania wartości ciśnienia tętniczego oraz bez żadnych zaleceń. Po dwóch dniach szukania pomocy znów trafiliśmy na SOR do "wspaniałej" dr Nazarewskiej. Kolejne długie godziny oczekiwania na jej decyzję. Wreszcie mąż trafił na oddział neurologiczny, gdzie postawiono prawidłową diagnozę. Pani doktor Nazarewska wykazuje się nie tylko brakiem wiedzy medycznej, ale także brakiem empatii dla pacjenta i Jego …

Kolejne długie godziny oczekiwania na jej decyzję. Wreszcie mąż trafił na oddział neurologiczny, gdzie postawiono prawidłową diagnozę. Pani doktor Nazarewska wykazuje się nie tylko brakiem wiedzy medycznej, ale także brakiem empatii dla pacjenta i Jego rodziny. Boże chroń nas przed takimi medykami. Może pani doktor powinna wziąć dodatkowe korepetycje z medycyny z pomocą "Chata GPT", który również po wpisaniu objawów, postawił prawidłową diagnozę, później potwierdzoną na oddziale.

Ta osoba nie powinna nazywać się lekarzem więcej nie powinna pracować w szpitalu mieć kontaktu z ludźmi.

Miałam w piątek do czynienia na SOR z p.doktor . Była bardzo nieuprzejma, i miałam wrażenie że nie jestem mile widziana. Dzień wcześniej byłam na SoR Józefów i po badaniach wypisali mnie z ostrym cewkowo-śródmiąszkowe zapalenie nerek. Niestety na Józefowie brak jest oddziału nefrologicznego dlatego zgłosiłam się na SOR Tochtermana. Wiem że kultury człowieka się nie nauczy ale ta pani nie powinna mieć kontaktu z pacjentami którzy przychodzą z konkretnymi problemami a nie żeby poleżeć na oddziale czy dostać odpowiednią opiekę. Po kolejnych badaniach zostałam wypisana a p. doktor Nazarewska Elżbieta potraktowała mnie jak powietrze mówiąc do mnie : proszę sobię przeczytać. Nie pozwoliła na zadanie pytania co dalej. Jak najdalej od niej. Psuję reputację tego oddziału. Jak pani jest zmęczona to niech zrezygnuje z pracy jak ja pacjenci denerwują. Pielęgniarce pracującej w tym dniu z p.doktor współczuję 🥺A Dyrekcja szpitala powinna reagować na takie informacje 🥺

Niestety mialam ta "przjemnosc" spotkac Pania Nazarewska na swojej drodze podczas mojej wizyty z bólem migrenowym w styczniu na SOR....Zostalam przywieziona karetka...silny ból glowy i wymioty.Po kilku godzinach pobytu i bezczynnosci ,co do mojej osoby,poprosilam o wypisanie na żądanie do domu...poinformowano mnie, ze takie pismo musi podpisac i lekarz i ja...Wyszla do mnie Pani Nazarewska, kazała podpisac ze chce wyjsc do domu na wlasne żadanie, wyszlam, bez zadnej pomocy, wrócilam do domu wzielam kolejne leki przeciwbolowe i przeciwwymiotne liczac, ze w końcu mi przejdzie ból. Jakiez bylo moje zdziwienie, gdy na stronie mojego konta pacjenta przeczytalam ile to porad bylo mi udzielonych, co dla mnie zrobiono, co zastosowano, łącznie z rezonansem...NIC TAKIEGO NIE MIALO MIEJSCA !!!!! NIC MI PANI DOKTOR NIE ZROBILA !!!!

Ten człowiek nie nadaje się do tego zawodu, jest nieuprzejma, zachowuje się jakby inni ludzie byli dla niej psami a nie pacjentami. Zero zainteresowania pacjentem zero informacji same negatywy

Bardzo nieprzyjemna, lekceważąca osoba nie tylko w stosunku do pacjentów ale i do pracowników. Babcia z problemem z oddychaniem po 5h czekania na SORze została przyjęta, pozostawiona na noc i wypisana ze złą diagnozą. Takich osób nie powinno w ogóle dopuszczać się do pracy z pacjentem.

Znalazłem się wczoraj wieczorem na szpitalnym oddziale ratunkowym w szpitalu przy ulicy Tochtermana. Pani doktor była bardzo nieprzyjemna, wręcz lekceważąca moją osobę. Na każde pytanie dotytczące mojego stanu zdrowia odpowiadała wymijająco bądź niestosownie. Powiedziałem jej w pewnym momencie że jest mi słabo, na co zareagowała śmiechem. Gdyby nie pomoc pielęgniarek, straciłbym przytomność. Wypis po zakończonym procesie leczenia przyniosła pielęgniarka zamiast pani doktor. Nie wydała żadnych zaleceń co do dalszego leczenia.