lekarz Elżbieta Szymańska

Diabetolog, Internista

1,1
1,3

Jeżeli ktoś chce się nabawić dodatkowo nerwicy to polecam. 5 godzin oczekiwania w kolejce. Każdy pacjent w gabinecie znajduje się ponad 40 minut, z czego może 5 minut to zajecie się pacjentem. W czasie wizyty telefony, wypełnienie kart. Pani doktor opryskliwa, zapisuje niepotrzebne leki kobiecie w ciąży. Wyszłam z płaczem i z całego serca nie polecam. Dlaczego trzymają takich lekarzy ? Zero empatii, nie da dość do słowa, nic nie wytłumaczy. 1/10

Czas Pani na emeryturę. Zero rozmowy. Przez 10 minut Pani doktor wyciągała zszywki na wizycie następnie odebrała telefon. Łatwi wszystkich z autorytetu profesora. Poświęcony czas był mój bo byłam 3 pacjentką a czekałam tylko 3h.

Jest bardzo nie zadowolona z podejścia Pani doktor do pacjentki , zamiast informacji otrzymałam insuline bez jakiego kolwiek tłumaczenia. Wizyta przebiegała w pośpiechu nie wspominając o czasie oczekiwania na wizytę (4-5 h)czekania na korytarzu . Pani doktor nie dala mi dojść do słowa ani nic wytłumaczyć. Bardzo nie polecam tej Pani .

Bardzo nie polecam tej Pani .

Nie polecam, chyba że ktoś na dzień dobry chce dostać 2 dawki insuliny dziennie przy jednym lekko podwyższonym wyniku na czczo. Nie da się o nic zapytać, przerywa w pól słowa przez całą wizytę ... chyba Pani już powinna na emeryturze być

Nie polecam, brak rozmowy, nie można o nic zapytać, gburowata. Wizyta polega tylko na wpisaniu danych do karty. Szkoda czasu, nie wzbudza zaufania

Odradzam. Pani doktor nie dość, że nie chce niczego tłumaczyć tylko podaje regułki to w trakcie wizyty załatwia tysiac innych spraw niezwiązanych z pacjentem. Bez wskazań żadnych zapisuje insuline i tyle. Zero empatii. Od razu po wizycie zapisałam się do innego lekarza i na szczęście trafiłam super

Jestem bardzo niezadowolona z wizyt i teleporad u tej Pani doktor, jest niemiła, nie umie wytłumaczyć, czuje się tak jakby przyjmowała mnie za kare i robiła ze mnie głupia i nieprzygotowana. Na tydzień przed wizytą już się stresuje. Nie polecam.