Wykonywane badania:
- Konsultacje neurologiczne
Wykonywane badania:
- Konsultacje neurologiczne
Z przykrością wystawiam negatywną opinię na temat dr Elżbiety Zwierzyńskiej. Moje doświadczenie z panią doktor było bardzo nieprzyjemne — zarówno pod względem ludzkim, jak i profesjonalnym. Podczas jednej z wizyt zaproponowałem z życzliwości, czy pani doktor nie chciałaby przyjąć części jedzenia (np. owoców), które otrzymałem od bliskich w dużej ilości. W odpowiedzi spotkałem się z oschłością i zaskakująco pretensjonalnym tonem. Zamiast zwykłego „dziękuję, nie”, usłyszałem: „ma pan do nich napisać, że więcej mają nic nie zwozić” – wypowiedziane z wyraźnym oburzeniem. Dodała też komentarze oceniające intencje moich bliskich, zupełnie ignorując …
Podczas jednej z wizyt zaproponowałem z życzliwości, czy pani doktor nie chciałaby przyjąć części jedzenia (np. owoców), które otrzymałem od bliskich w dużej ilości. W odpowiedzi spotkałem się z oschłością i zaskakująco pretensjonalnym tonem. Zamiast zwykłego „dziękuję, nie”, usłyszałem: „ma pan do nich napisać, że więcej mają nic nie zwozić” – wypowiedziane z wyraźnym oburzeniem. Dodała też komentarze oceniające intencje moich bliskich, zupełnie ignorując fakt, że to oni po prostu chcieli sprawić mi przyjemność. Tymczasem ja sam, z dobrej woli, proponowałem przekazanie nadmiaru jedzenia np. innym pacjentom, którzy nie mają równie troskliwych rodzin.
Kolejnego dnia miałem rozmowę wideo i założyłem czapkę z daszkiem, żeby zakryć włosy i poczuć się swobodniej. Wtedy pani Zwierzyńska, przechodząc z inną osobą obok mojego pokoju, zatrzymała się i w obecności innych pacjentów oraz członków personelu rzuciła w moim kierunku szydercze: „patrz, w czapce se siedzi” — ton tej uwagi był jednoznacznie pogardliwy, a jej celem najwyraźniej było mnie ośmieszyć i nastawić innych przeciwko mnie.
Jestem świadomym pacjentem i potrafię zareagować na tego typu sytuacje, ale wielu pacjentów tego oddziału to osoby starsze, schorowane, często bez możliwości obrony czy nawet pełnej świadomości, że spotyka ich coś nieodpowiedniego. W imieniu tych ludzi – którzy nie mają głosu – uważam, że tego rodzaju zachowanie powinno zostać nagłośnione.
Niemiła, pyskata, arogancka i chaotyczna. Gardzi pacjentami, pracuje obecnie na wydziale neurologii i Szpitalu Czerniakowskim.
Polecam bardzo serdecznie! Wspaniały specjalista oraz człowiek. Pani Zwierzyńska to osoba konkretna, życzliwa, tłumaczy wszystko bardzo dokładnie. Oby więcej takich specjalistów! :)
Dawno nie spotkałam się z takim ogromem arogancji i braku kompetencji. Mój brat zmarł w cierpieniu bo ''dr'' nie zdiagnozowała przyczyny pogarszającego się stanu zdrowia. Beztrosko poszła do domu i zostawiła brata umierającego bez pomocy. Obecnie szukam dobrej firmy, bo zaskarżę szpital i ją. Trzymajcie się od niej z daleka.Chociaż może za pieniądze jest b.uprzejma.