| Uprzejmość personelu | 4,3 |
| Opieka medyczna | 4,2 |
| Dostępność informacji | 4,3 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 4,2 |
| Kompleksowość leczenia | 4,3 |
Przychodnia CMP Białołęka powstała 2008 roku. Jest to trzecia placówka Centrum Medycznego CMP. Do dyspozycji pacjentów jest 12 nowoczesnych i przestronnych gabinetów, punkt pobrań i gabinet zabiegowy. Przychodnia Centrum Medyczne CMP Białołęka oferuje pełen zakres usług medycznych zarówno z zakresu podstawowej jak i specjalistycznej opieki zdrowotnej. Zakres usług przychodnia Centrum Medycznego CMP Białołęka: stomatologia, diagnostyka, medycyna pracy, laboratorium, medycyna estetyczna : krioterapia. Z usług Centrum Medycznego CMP korzystać mogą zarówno pacjenci komercyjni (pełen zakres usług podstawowych i specjalistycznych), pacjenci abonamentowi, ubezpieczeniowi oraz pacjenci w ramach umowy z Narodowym Funduszem Zdrowia.
Partner zintegrowany.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Dzień dobry, jestem mamą niepełnosprawnego Zygmunta. Synek mój jest pacjentem Pani Dr Martyny. Każda wizyta przebiega bardzo dobrze. Pani Dr jest osobą kompetentną, konkretną i z klasą. Potrafi wysłuchać i pomóc. Jest szczera, ale nie arogancka. Życzyłabym sobie jak i innym pacjentom więcej takich lekarzy z powołania. Bardzo dziękuję Pani Dr za empatię, pomoc i wiedzę!. Pozdrawiam, mama Zygmunta
Każda wizyta przebiega bardzo dobrze.
Życzyłabym sobie jak i innym pacjentom więcej takich lekarzy z powołania.
Bardzo dziękuję Pani Dr za empatię, pomoc i wiedzę!.
Pozdrawiam,
mama Zygmunta
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Polecam wizytę higienizacyjną u Pani Liny Kulish. To najbardziej profesjonalna higienistka dentystyczna, z jaką miałam do czynienia. Poza tym, że wykonuje świetnie zabiegi scalingu i piaskowania to jeszcze wszystko dokładnie tłumaczy i daje praktyczne zalecenia.
| Sprawność obsługi personelu | 4,0 |
| Opieka medyczna | 4,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 4,0 |
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Jestem pacjentka tej placowki i w ogole placowek CMP od 4 lat. Nigdy nie spotkalam sie ze zlym traktowaniem lub niekompetencja personelu. Dosc czesto mialam okazje kontaktowac sie w recepcji z P. Klaudia. Jest to pani ,ktora ma duza wiedze jako sekretarka medyczna. Zawsze stara sie pomoc i znalezc wyjscie nawet w sytuacjch skomplikowanych. Inne panie i pan tez sa mili i staraja sie pomoc, ale P Klaudia zwrocila moja uwage poniewaz niestety, dosc czesto jestesmy (oboje z mezem) pacjentami tej kliniki i P.Klaudia nas obslugiwala. Lekarze, a zwlaszcza Dr. …
Lekarze, a zwlaszcza Dr. Filipowicz i Chorowiec zawsze byly bardzo pomocne. Wykazuja duza inicjatywe, sluchaja pacjenta , cierpliwie odpowiadaja na pytania i zasluzenie mozna Je nazwac lekarzami prowadzacymi. Sa kompetentne, rzeczowe i pomocne.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Cudowna atmosfera i podejście do pacjenta. Zabieg scalingu i piaskowania zrobiony tak przyjemnie że czułam się zrelaksowana i zaopiekowana podczas zabiegu. A to wszystko zawdzięczam wspaniałej Pani higienistce Lina Kulish. Napewno to nie ostatnia wizyta. Dziękuje i polecam Panią z całego serca 😊
| Uprzejmość personelu | 1,0 |
| Sprawność obsługi personelu | 1,0 |
| Opieka medyczna | 1,0 |
| Dostępność informacji | 1,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 1,0 |
| Kompleksowość leczenia | 1,0 |
NAJGORSZA "PRZYCHODNIA" NA JAKĄ TYLKO MOŻNA TRAFIĆ. Jeśli ktoś chce narażać swoje zdrowie w związku z niekompetencją personelu to jest to ku temu odpowiednie miejsce. Dodatkowo usilne namawianie na kontynuację leczenia w prywatnym gabinecie lekarki było co najmniej mocno niesmaczne i mocno nie na miejscu. Reklamacja oczywiście przeciągana w nieskończoność i brak jakiegokolwiek potwierdzenia, że w ogóle została przyjęta. Zwlekanie z odpowiedzią do ostatniej chwili. Osoby weryfikujące reklamację nie widzą problemu w niekompetencji lekarza twierdząc, że wszystko jest okej... ŻENADA to naprawdę mało powiedziane, zwłaszcza jeśli dodamy do tego naliczanie na paragon 3 razy usługi, która została wykonana raz...
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Polecam tą placówke. Byłem już tam kilka razy i za każdym razem mialem krotki czas oczekiwania na wizyte. Miła obsługa, estetycznie. Wszysto ok. Lekarz też ok.
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii