Wykonywane badania:
- Cytologia
Wykonywane badania:
- Konsultacje ginekologiczne
- Cytologia
Pani dr nie chciało się przeglądać historii choroby bo za dużo do sprawdzania, a ona nie ma na to czasu, dlatego lek który dla kobiet w ciąży należy się na refundację, wystawila na 100% twierdząc, że nie będzie za mnie płacić. Nawet po kilku minutowych próbach wytłumaczenia, że inni lekarze bez problemu wystawiają ten lek na refundację i ma to w historii, uznała że nie może mi pomóc.
Teleporada inma niż dotychczas... Bardzo pozytywne zaskoczenie, P dr przeprowadziła szczegółowy wywiad, dokładnie wypytała o ostatnie badania czuć troskę i zaangażowanie . Bez pośpiechu, spokojna rozmowa, zasugerowała zmianę leku i poleciła dodatkowe badania o których nie wiedziałam. Polecam
Teleporada inma niż dotychczas...
Polecam
Jestem właśnie po konsultacji ginekologicznej i z czystym sumieniem polecam Panią doktor. Na początku porady zadałam nutrujace mnie pytania, Pani doktor nie tylko z wyrozumiałością ale także i z ogromną empatią podeszła do mojej osoby, a fachowa obszerna wiedza którą Pani doktor się podzieliła była mi niezmiernie przydatna. Życzę sobie i innym wyłącznie takich lekarzy na swojej drodze.
Bardzo dziękuję pani Doktor. Nie spodziewałam się otrzymać tak empatycznej pomocy na szybkiej teleporadzie (która była dłuższa niż tradycyjna ale to też świadczy o chęci pomocy pani Doktor). Pani doktor od razu zaczęła też szukać rozwiązań starając się podtrzymać mnie na duchu w kiepsko rokującej diagnozie. Pozdrawiam:)
Dzień dobry, Pani Beata nie powinna być lekarzem, odmówiła mi tzw. "tabletki po" tłumacząc to, że mogę być np. w 6 tygodniu ciąży. To jest lekarz? "Tabletka po" nie przerywa już istniejącej ciąży. Nie wpływa na zagnieżdżenie zarodka w macicy ani na rozwój ciąży, jeśli już nastąpiło zapłodnienie. Braki w wiedzy tak elementarnej rzutują na jej kompetencje jako lekarz. Drogie Panie omijajcię tę Panią jeżeli cenicie fachowość a nie zabobony.
Dzień dobry,
To jest lekarz?
Cudowna i przesympatyczna Pani Doktor. Kolejny raz już korzystałam z teleporady i każdorazowo otrzymałam kompleksowe wsparcie i słowa otuchy. Bardzo polecam :)
Pani doktor Beata -bardzo mila,sympatyczna,doswiadczona lekarz.Wykryla mi raka plaskonablonkowego w bardzo wczesnym stadium,dzieki czemu dzis jestem juz po operacji i czuje sie swietnie.Dzieki szybkiej i wlasciwej diagnozie pani doktor, mam duze szanse na calkowitwe wyleczenie choroby.POLECAM W 100% .
Szanowna Pani Doktor, dziś wieczorem miałam możliwość skorzystać z teleporady. Bardzo dziękuję za solidnie przeprowadzony wywiad, szczegółowość zadawanych pytań, kompetentne, wnikliwe podejście do mojego schorzenia oraz serdeczną atmosferę rozmowy. Otrzymałam skierowanie na badania oraz skierowanie na konsultacje z lekarzami innych specjalności w celu pogłębienia wywiadu. Niestety, mieszkam zbyt daleko od miejsca, w którym Pani ordynuje, tak by zgłosić się osobiście na wizytę. Współczesna technika daje nam jednak wielkie możliwości, tak że teleporada okazuje się równie owocna jaką byłaby osobista konsultacja w gabinecie. Jeszcze raz dziękuję. Wszystkim Paniom będącym w potrzebie ginekologicznej opieki polecam i szczerze rekomenduję Panią dr nauk med. Beatę Niedźwiedzką.
Monika T.
Pani Doktor-jedna z najlepszych lekarzy jaka spotkałam na swojej drodze. Zadzwoniłam tylko po teleporadę...własciwie po skierowanie. Pani Doktor przeprowadziła gruntowny, długi wywiad w wyniku którego podjeła dycyzję o prawdopodobnej konieczności dalszej mojej diagnozy ( z zupełnie innej dziedziny) w specjalistycznym szpitalu, poleciła mi inną Panią Doktor o potrzebnej mi specjalizacji, nakazała specjalistyczne konsultacje i powiadomienie jej niezwłocznie o skutkach mojego działania. Może ze 3 razy w życiu spotkałam się z takim zainteresowaniem lekarza w końcu przypadkową pacjentką ze zwykłej teleporady. I nie jest to żaden przypadek gdyż w podobny sposób odbyła się teleporada mojej koleżanki która była kosmicznie zdumiona i zaskoczona dociekliwoscią i radami udzielonymi przez Panią Doktor. Gdyby wszyscy lekarze byli choć w 10 % tak chętni do pomocy pacjentowi to bylibyśmy w Niebie. Polecam Panią Doktor z całego serca.
Wizyta telemedycyna w 30 tygodniu ciąży. Pani doktor nie daje możliwości wgrania dokumentacji, wytłumaczenia problemu tylko na wszystko odpowiada "proszę iść na wizytę stacjonarna". Chodziło o przepisanie leku dedykowanego ciężarnym przyjmowanego na stałe i o poradę w przypadku prawdopodobnej grzybicy pochwy. Zmarnowane pieniądze.