zgadzam się z poprzednią wypowiedzią. Lekarz mało kompetentmy i na dodatek niemiła osoba, niech zatrzyma dla siebie komentarze żeby się odchudzać itp jako endokrynolog powinna wiedziec , że osoba z niedoczynnościa tarczycy ma z tym problem. Z resztą zdrowa osoba czy nie - nic tej pani do tego
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "OMEGA " Sp. z o.o.
ulica Królewiecka 24 A
Płock
Najlepszy endokrynolog w Płocku. Nie wiem co zrobię gdy kiedyś zabraknie Pani doktor. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile trzeba, odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo polecam. Tylko bardzo ciężko dostać się do Pani doktor.
Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
Płock
Nie polecam! Stracone pieniądze i czas. Bylam w zeszłym roku. Ja oraz dwie pacjentki będące u tego lekarza dostałyśmy informację, ze powinnyśmy pojechać do Warszawy do pani doktor która zajmuje się takimi przypadkami jak nasze.Pan doktor zapewne poleca znajomą. On już zainkasował ,teraz czas pomóc innym.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "OMEGA " Sp. z o.o.
ulica Jasna 13
Płock
Nigdy więcej wizyty u tego lekarza. Zastanawia mnie jakim cudem ma specjalizację w endokrynologii. W ogóle nie słucha pacjenta. Natomiast w karcie pisze: samopoczucie zgodne w wiekiem pacjentki. To żałosne, ponieważ ani razu nie pozwoliła opowiedzieć sobie o samopoczuciu. Hm ponoć leczy się pacjenta a nie tylko sprawdza wyniki. Nie w tym przypadku. Tu nawet bardzo zły wynik jest kwitowany wpisem w kartę: pacjentka twierdzi, że przyjmuje regularnie tabletki. Niskie ...
Wolskiego 5/2/12
Medic Park Płockie Centrum Medyczne