Bardzo sympatyczna i kompetentna pani doktor . Zawsze skora do pomocy.Wszystko wytłumaczy i wyjaśni. Pozdrawiam serdecznie panią doktor Ewe.
Stanowczo odradzam wizytę u tej Pani doktor osobom,które cenią swój czas, gdyż Pani doktor ma lekceważące podejście do pacjenta!!Czas oczekiwania grubo ponad godzinę, to jest jakaś kpina. Zwróciłam jej na to uwagę więc podczas wizyty wyszła sobie i nie było jej minimum 20 minut, może i dłużej, ale już nie sprawdzałam bo wyszłam z gabinetu. Pacjentki, które miały mieć wizytę po mnie również wyszly zrezygnowane. Porażka!!
Najlepsza ginekolog na jaką mogłam tylko trafić!! Od początku prowadziła mają ciążę wszystko dokładnie tłumaczyła i pokazywała :), miałam cesarkę wykonywaną właśnie przez panią doktor, blizna jest ładnie zszyta, była to moja 1 ciąża i myślę że nie ostatnia wiec na pewno wrócę do Pani doktor ;)
Wszystko fajnie tylko dlaczego wizyta za 120zł umawiana na 16:00 realizowana jest o 18:30. To nie wizyta z NFZ i to nie odosobniony przypadek. A dla kobiety w ciąży siedzenie w poczekalni 2 godziny na pewno nie pomaga
Pani dr jest bardzo kompetentnym lekarzem, do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i poświęca mu odpowiednio dużo czasu. Jest cierpliwa i godna zaufania. Mi bardzo pomogła jestem jej za to wdzięczna. 3 lata starań o dziecko i załamywanie rąk innych lekarzy,a ona znalazła przyczynę i teraz jestem w 40 tygodniu ciąży :) Napewno poleciłabym Tego lekarza innym pacjentkom.
Pani Doktor w pełni spełniła moje oczekiwania. Bardzo dokładnie wykonuje badania i objaśnia.
stanowczo odradzam tego sic! lekarza. Niska wiedza fachowa i lekceważenie symptomów chorobowych doprowadziły do ciężkich, śmiertelnych w innych przypadkach komplikacji. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, jeśli pominiemy 6 tygodniowy pobyt w szpitalu. Jeśli szukacie panie komplikacji i lekceważenia w gabinecie, a w razie pobytu w szpitalu totalnego braku zainteresowania ze strony tej pani to polecam. Jeśli wymagacie kompetencji i empatii to unikajcie tego człowieka
Dzięki tej Pani Doktor mam zdrowegi synka. A ciąża nie była łatwą w prowadzeniu. Polecam wszystkim. Naprawdę jest świetna w tym co robi a do tego miła i opiekuńcza.
Bardzo dobry lekarz, każdemu mogę polecić :)
Bardzo dobry lekarz, każdemu mogę polecić :)
Różne są opinie na temat tej lekarki. Ja osobiście jestem z niej zadowolona :) Jest uprzejma, skrupulatnie wyjaśnia co robi i jaki jest proces leczenia. Koszt wizyty tylko pierwszy jest taki drogie, za kolejne płaciłam 30 zł.