Pełen profesjonalizm. Pani doktor dokładnie zbadała, przeprowadziła dokładny wywiad i bez problemu wystawiła skierowania na odpowiednie badania. Miła i empatyczna. Z czystym sumieniem polecam .
Bardzo dobry lekarz, profesjonalny wywiad, rozmowa podejście. Pełna empatii Pani doktor, oczywiście zlecenie odpowiednich badań, skierowania do specjalistów. Polecam takich lekarzy , fachowców właśnie potrzebujemy.
Bardzo bezczelna i opryskliwa Pani, bo lekarzem jej nazwać nie można. Nie zrobiła nic, nie pomogła pomimo wyraźnych zaleceń od innych lekarzy. Cały wcześniejszy wieczór spędziłam na infolinii i na konsultacjach z lekarzami, którzy przez telefon nie byli w stanie wystawić mi skierowania na badanie ale wszyscy starali się pomóc wystawiając skierowania na cito do wszystkich możliwych wyników lekarzy łącznie z internista i ortopeda, u których takie skierowanie na miejscu bym dostała. Pani Ewa czytając zalecenia wyraźnie przeczytała, że zaleceniem jest skierowanie na rezonans. Pomimo tego że powiedziałam jej że nie mogę się ruszać zostałam wysłana z samego końca Przychodni po kogoś z recepcji żeby umówić wizytę do ortopedy… wysyłanie osoby która nie może chodzić - żeby poszła po pracownika recepcji… abstrakcja.. zero zrozumienia, zero empatii, zero pomocy. Zdecydowanie nie polecam. Finalnie wyszłam z gabinetu z płaczem, po 1 z bólu a po 2 poprzez to w jaki sposób zostałam potraktowana.
Lekarz z powołania, szuka przyczyny choroby a nie tylko leczy objawy. Wyleczyła mnie z trwającego kilka miesięcy kaszlu.