gen. Berbeckiego 2 lok. 12
Gliwice
Z czystym sercem chciałbym polecić tego lekarza. Anioł nie człowiek!!! Konkretny, znający się na swoim fachu, lekarz z zamiłowania!!! Poświęca nawet swój prywatny czas na porady. Trafność diagnoz w 100% zgodna. POLECAM!!!
Jagiellońska 29 A/1
Gliwice
Polecam panią profesor, zawsze bardzo miła i pogodna, w mojej chorobie bardzo mi pomogła za co jestem bardzo wdzięczna, wszystkie badania i wizyty u lekarzy dodatkowych organizuje klinika którą nadzoruje i wszystko zorganizowane jest bardzo dobrze, nie trzeba się martwić i samemu chodzić, stać w kolejkach i wyszukiwać specjalistów do wykonania danego badania.
Naprawdę polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS"
Powstańców Warszawy 3/2
Gliwice
Stara znajomosc z czasow Pogotowia Ratunkowego w Zabrzu ,dobry lekarz i kolega polecam Stanislaw Marczyk.
Ta Pani nie powinna się zajmować pacjentami, ale ogródkiem. Opryskliwa, niedouczona, nie podchodzi jak do człowieka, ale jak do zgnitego warzywa, które trzeba wyrzucić jak najprędzej do kosza. Bezczelna i chamska. Podaję dwa przykłady wizyt, które miałam nieprzyjemność u niej odbyć: 1 - wysypka na całym ciele swędząca, czerone plamy. Pani "doktor" pyta co mi jest ja opowiadam i zaczynam sie rozbierac, " a co Pani mi sie tu rozbiera" ...
Centrum Zdrowia Psychicznego i Leczenia Uzależnień Centrum Profilaktyczno - Rehabilitacyjnego Sp. z o. o.
ulica Dębowa 5
Gliwice
Dnia 10 maja 2022 r. o godz. 13.00 moja mama miała umówioną wizytę z P. Krawczyk. Mama skarżyła się na ból w lewym uchu, po lewej stronie głowy i czoła. Towarzyszyłam jej i byłam tłumaczem, bo mama nie mówi dobrze po polsku.
Podczas naszej wizyty pani doktor była bardzo niemiła i niecierpliwa. Podnosiła głos bez powodu, była niegrzeczna w stosunku do mnie i mojej mamy. Obwiniała moją mamę za ...
ulica Chałubińskiego 22
Gliwice
Z całą stanowczością przychylam się do poprzednich negatywnych opinii. Lekarz nie uprzejmy, arogancki, nie słucha pacjenta, dopuszcza tylko krótkie odpowiedzi na swoje czasem bezsensowne pytania. To on rządzi i w gabinecie i w poczekalni wyznaczając zgodnie ze swoim widzi mi się kogo następnego łaskawie przyjmie. W gabinecie można usłyszeć "cicho, siadać, milczeć, ja mówię itp.". Dzisiaj o godz. 11.30 (pod gabinetem byłem od 9.15) na moje słowa, że teraz moja ...
MEDICALIS Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr Wacław Burak
Asnyka 11
Trynek, Gliwice
Lekarz z powołania, tacy lekarze to gatunek na wymarciu. Pan Doktor niezwykle kompetentny, uprzejmy, fachowy, ma czas dla pacjenta nie na zasadzie płac pan i idź już sobie. Generalnie nie lubię lekarzy, ale przebywanie obok takiego fachowca to przyjemność dla pacjenta. Życzę Panu Doktorowi 120 lat w zdrowiu. Polecam z całego serca.
ZOZ Przychodnia Specjalistyczna "Diagnoza" A.C.Banaszkiewicz
Kłodnicka 16/3
Gliwice
Lekarz z powołania, poświęca dużo czasu i uwagi pacjentowi, bardzo uprzejmy, kompetentny, jest to lekarz godny polecenia
Pani doktor pozjadała wszystkie rozumy. Kwestionuje opinii specjalistów w dziedzinach medycyny, które są jej obce. No chyba, ze ukończyła wszystkie możliwe specjalizacje. Wydaje opinie na podstawie jednorazowej obserwacji, bez zlecania badan , ponadto bardzo niesympatyczna osoba, traktuje pacjentów z góry bez żadnego wyczucia i odrobiny empatii.