Jestem dyplomowanym dietetykiem z wieloletnim doświadczeniem w zawodzie. W pracy łączę wiele modeli żywieniowych, bo nie ma jednego rozwiązania dla wszystkich.
Jestem wieloletnim członkiem Polskiego Towarzystwa Dietetyki.
Po ukończenia studiów dietetycznych, nieustannie aktualizuję wiedzę i kompetencje, by móc kompleksowo wspierać swoich pacjentów.
Posiadam przygotowanie psychodietetyczne.
Specjalizuję się w dietoterapii nadwagi i otyłości, cukrzycy II, insulinooporności, PCOS, dolegliwości związane z menopauzą.
Pomagam pacjentom z chorobami autoimmunologicznymi, takimi jak: Hashimoto, atopowe zapalenie skóry, reumatoidalne zapalenia stawów.
Pomagam pacjentom z chorobami układu pokarmowego m.in. zaburzenia trawienne, dolegliwości żołądkowe, choroba Leśniewskiego-Crohna
Pracuję w terapii nadwagi i otyłości z pacjentami będącymi pod opieką psychologa i psychiatry.
Prowadzę gabinet stacjonarny w Tychach. Zapraszam również na wizyty online.
Gorąco polecam Panią Ewę, pomogla mojemu dziecku teraz wspomaga bardzo mnie po operacji bariatrycznej, najlepszy dietetyk, zawsze znajdzie czas dla pacjenta, mila sympatyczna.
Pani Ewa to bardzo empatyczna i serdeczna osoba.Jej porady i przepisana dieta bardzo mi pomogły. Kilkakrotnie zwracałam się do niej ze swoimi problemami i zawsze otrzymywałam profesjonalną pomoc
Z całego serca polecam Panią Ewę jest najlepszym dietetykiem który staną na mojej drodze, rzetelna, dociekliwa, kompetentna, profesjonalna w tym co robi. Jadłospis pyszny. Godna polecenia10/10. Pozdrawiam
Pani Ewa dobrała mi dietę idealnie do moich potrzeb i możliwości czasowych. Wszystko było smaczne i małopracochłonne co dla mnie rzecz bardzo istotna. Uwielbiam pracę z elastycznymi osobami, które nie tylko mówią, ale też Cię słuchają. Polecam!
Bardzo profesjonalna i zaangażowana dietetyczka. Doskonale dobiera diety do potrzeb, motywuje i wspiera na każdym etapie zmiany nawyków żywieniowych. Polecam
Gorąco polecam. Jestem zadowolony z diagnozy i udzielonych porad. Po kilku wizytach u Pani Ewy czuję się dożo lepiej.
|---|---|
| Wizyta I START: w cenie wizyty jadłospis, badanie składu m. ciała, analiza badań, wywiad żywieniowy, | 300 |
| KONTROLA: badanie skł. masy ciała + konsultacja dietetyczna postępów + wskazówki + plan aktywności | 200 |
| PAKIET RODZINA: w cenie wizyty plan żywienia, analiza skł. m. ciała, wyników badań, wywiad | 400 |
| KONTROLA RODZINA/ PARY: analiza postępów, konsultacja, wsparcie psychodietetyczne | 250 |