Nie polecam lekarki. Wyszedł mi w badaniach niedobór witaminy b12, chciałam po jakimś czasie ponowić badanie dlatego zapisałam się do owej pani. Po wstępnym wywiadzie Pani zapytała mnie czy jestem wegetarianką na co odpowiedziałam że nie, na co pani specjalistka odparła żebym jadła więcej mięsa - to jedyne zalecenie od tej lekarki. Jak się później okazało mój organizm nie jest w stanie wchłaniać witaminy b12 do komórek stąd niedobory więc JEDZENIE WIĘCEJ MIĘSA nic by nie dało. Pani niechętnie wystawiła skierowanie na badania, w laboratorium okazało się że mam wszystkie badania wystawione oprócz b12:) pani arogancka i wywyższająca się. Nie polecam
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Byłam pierwszy raz u Pani Doktor Koksanowicz.Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła swoim podejściem do mojego problemu chorobowego.Wytłumaczyła i skierowała na dalsze konsultacje.To miła empatyczna osoba . Od tamtej wizyty( która była tylko zastępczą) została moim lekarzem rodzinnym na stałe.
To jedyny lekarz-człowiek, który dał mi więcej niż prosiłam. Szukałam Pani w różnych placówkach i po kilku latach znalazłam. Jeśli ktokolwiek potrzebuje prawdziwego lekarza, polecam z całą odpowiedzialnością.
Wyjątkowo nieczuła osoba Nie poradziłabym nikomu aby mieć ją za lekarza. Flegmatyczna, wymądrza się,nie szanuje decyzji specjalistów, uważa się za ideał a niezbyt chyba lubi ludzi.
Wyjątkowo nieczuła osoba
Nie poradziłabym nikomu aby mieć ją za lekarza.
Zero empatii zainteresowania pacjentem i jego problemami zmieniłam przychodnie i lekarza Nie polecam