2,7
2,5
2,4
2,5
2,4

❌ Nie polecam. Lekarz kompletnie nie szanuje pacjentów – spóźnia się nawet po 2 godziny, przez co trzeba brać dodatkowe wolne w pracy. Podczas wizyty jest niemiła, a cała konsultacja trwa zaledwie kilka minut, bez poczucia zaangażowania. Bardzo rozczarowujące doświadczenie.

4,0

Chodzę do dr Łojko ok 20 lat. I żyję 😁 Jest bardzo konkretna i potrafi leczyć. Jedyny minus za punktualność.Polecam jako ginekolog i endokrynolog

Witam, niestety muszę przychylić się do złej oceny pracy tej Pani , poszłam na wizytę z wynikiem TSH 0,015 gdzie norma minimalna to 0,35 . Ta pseudo lekarka stwierdziła że to nic takiego mam zmniejszyć dawkę leku o połowę. Nie zleciła dodatkowych badań , nie zleciła USG tarczycy. Nawet jak sama ją poprosiłam stwierdziła że dodatkowe badania są niepotrzebne. Przy takim wyniku - to chyba jakaś kpina. Następna wizyta w przyszłym roku. Sama już wiem że muszę zmniejszyć dawki i nie potrzebuje do tego lekarza. Ale niestety tak jest leczony pacjent przez tą Panią. Brak zainteresowania , może nawet brak wiedzy. Zgadzam się że jak przyjmuje się 20 pacjentów to trzeba bardzo szybko. Kasa z NFZ już jest więc pacjencie po co przychodzisz i zajmujesz czas. Bierz receptę i spadaj. Piękna postawa!!!!

Witam. Ja jestem bardzo zadowolony z leczenia u pani dr. Lecze sie endokrynologicznie, prywatnie. Przeszłem zalecana przez panią dr kurację i wyniki mam w normie. Liczyłem sie u innych i zero efektów. W razie wątpliwości mogę liczyć takze na kontakt telefoniczny, a jestem bardzo upierdliwy. Polecam i zyczylbym sobie wiecej takich profesjonalistów.

W moim przypadku leczenie zastosowane przez panią doktor było skuteczne. Miałam zespół policystycznych janikowo, a pózniej starałam się zajść w ciążę. Teraz mogę się cieszyć śliczna córeczka. Tak więc gorąco panią doktor polecam!!!!!!!!!

Witam. Byłam u Pani Dr wiele razy z różnymi dolegliwosciami. Pani Dr zawsze znalazła przyczynę moich dolegliwości i pomogła mi w ich wyleczeniu. Chodzę do niej państwowo, głownie do Feiminy i całkowicie rozumiem to, ze z uwagi na to, ze zawsze jest do niej bardzo dużo pacjentów nie może zbyt wiele czasu poświęcić każdemu z nich. Czego niestety większość pacjentow nie rozumie. A tu przecież chodzi o skuteczne leczenie, a nie o psychoterapie. Moja córka chodzi do Pani Dr w ciąży (jest juz w polowie ciazy, byla teraz na drugim usg prenatalnymi i ciaza rozwija sie prawidlowo) i także jest zadowolona. Inny ginekolog u którego była i który miał stwierdzić ciążę, uznał, ze w jego ocenie zarodek jest nieprawidlowy i kierował córkę na zabieg (!!!). Dobrze, ze trafiła do Pani Dr, bo zle by się to skończyło. A teraz z utęsknieniem czekamy na dzidziusia.

Bardzo polecam. Leczyłam się u pani dr z powodu nadżerki. Zabieg zamrożenia nadżerki został wykonany profesjonalnie i bez żadnych komplikacji. Teraz pani dr prowadzi już moją drugą ciąże. W trakcie prowadzenia mojej ciąży na każdej wizycie wykonuje badanie usg i zleca wszystkie niezbędne badania. Przy pierwszej ciąży, przy porodzie, pani dr była obecna. Dzięki jej fachowemu podejściu wszystko skończyło się szczęśliwie. Polecam.

4,0

Zdecydowanie polecam Panią doktor, leczę się u Niej już jakiś czas i jestem zadowolony.

Witam, z porad Pani Doktor korzystałam w poradni w Będzinie. Potwierdzam opinie, że w ogóle nie nawiązuje kontaktu z pacjentem, o wszystko trzeba pytać, spóźnia się albo w ostatniej chwili nie przychodzi na wyznaczone dyżury. Podczas wizyty ginekologicznej nie wykonuje badania ginekologicznego - leki przepisuje na podstawie wywiadu. W ogóle nie wzbudziła mojego zaufania, pacjenta traktuje powierzchownie i przedmiotowo. Nie zaryzykowałabym leczenia się u niej albo prowadzenia ciąży. Nie polecam.

Witam,
z porad Pani Doktor korzystałam w poradni w Będzinie.
Nie polecam.

Więcej takich lekarzy a będzie lepiej dla pacjentów.

Więcej takich lekarzy a będzie lepiej dla pacjentów.