Odradzam. Nie chciała mnie leczyć, jedyną moją opcja były dla niej tabletki antykoncepcyjne, a nawet nie powiedziano mi co jest nie tak. Po poszukiwaniach lekarza w końcu trafiłam na porządnego, który szuka przyczyny, a nie wygania z gabinetu.
Nie wiem kto pisał tą pozytywną opinię ale pani doktor sama sobie ją pisała chyba, nie polecam nikomu , pani doktor w ogóle nie wiem gdzie studiowała, uważa że normalnie kobieta miesiączkująca nie może przejść zawału /WTF/ oprócz tego nie widzi 2 cm guza w placie tarczycy, który uciska mocno na tchawice. Zostałam zbyta jakbym sama sobie wymyślała problemy i choroby ale okazało się niestety inaczej. Ale to już nie zasługa pani doktor. Koleżanka która starała się o dziecko została odesłana do innego lekarza po czym ten lekarz powiedział że takie leczenie jak ona miała do tej pory nigdy nie skutkowałoby zajście w ciążę. Odradzam zdecydowanie zwłaszcza za takie pieniądze.
Pani Doktor bardzo dokładnie omawia proces leczenia i tłumaczy działanie leku. Ma dużą cierpliwość dla pacjenta i chętnie odpowiada na pytania