Pani dok. Ewa Sołtysiak jest OSOBĄ Z POWOŁANIA umie każdego pacjenta wysuchac oraz postawic odpowiednia diagnozę .Polecam Panią doktor.
Bardzo dobry lekarz, cudowny człowiek,złote serce !
Bardzo dobry lekarz, cudowny człowiek,złote serce !
Cudowna lekarka, ciepła, miła. Podchodzi do każdego pacjenta jak do człowieka, a nie jak do kolejnego przypadku. Nie wyciąga pochopnych wniosków i zanim postawi diagnozę stara się jak najbardziej poznać pacjenta. W momencie gdy miałam poważne problemy przyjmowała mnie nawet poza kolejką, nawet poza gabinetem jeśli była taka pilna potrzeba. Zawsze była chętna do pomocy, wszystko można było jej bez skrępowania powiedzieć, bo nigdy nie oceniała. Bardzo mi swojego czasu pomogła.
Lekarka bardzo miła ale nie dobrała odpowiedniego leku!
Lekarka bardzo miła ale nie dobrała odpowiedniego leku!
Pozytyw w 100%! Świetnie dobrane leki, nieograniczona ilość czasu poświęcona pacjentowi, godny zaufania, kompetentny.
Pani doktor Sołtysiak jest bardzo dobrym lekarzem .Zawsze wysucha przepisze odpowiednie leki i wytumaczy jak je stosować
Pani doktor bardzo miła fakt , ale z doborem lekow nie dała sobe rady.Straciłam tylko czas dr. Znamirowski poradził sobie lepiej.
To prawdziwy anioł o każdej porze dnia i nocy jak się do niej zadzwoni z uśmiechem z pełnym profesjonalizmem porozmawia, wytłumaczy itp. Dzięki niej dostałam drugie życie ;)
Podzielam wcześniejsze komentarze. Nie zbywa pacjenta doskonale tłumaczy jak należy postępować w trakcie leczenia. Oby takich lekarzy więcej. Bardzo zaangarzowana w to co robi niezwykle miła dla pacjenta. Po prostu lekarz godny polecenia.
Pani dr E. Sołtysiak jest lekarzem , jakich w naszym kraju jest bardzo mało! To lekarz o złotym sercu!!!!