lek. dent. Faustyna Pernak-Nowicka

4,4

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor Faustyny. Cały zabieg przebiegł sprawnie, bez stresu i przede wszystkim bez bólu. Profesjonalne podejście, duża wiedza i życzliwość sprawiają, że pacjent czuje się zaopiekowany. Widać, że lekarz naprawdę dba o komfort i dokładność wykonania swojej pracy. Polecam z całego serca!

Bardzo polecam ten gabinet. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i cierpliwość do pacjenta. Wszystko dokładnie wyjaśnione, zabiegi przeprowadzane bezboleśnie i w miłej atmosferze. Gabinet nowoczesny, czysty i dobrze wyposażony. Czułem się zaopiekowany od pierwszej wizyty. Zdecydowanie najlepszy dentysta, u jakiego byłem

Znakomity stomatolog! Profesjonalne podejście, delikatność i empatia sprawiają, że każda wizyta przebiega bezstresowo. Świetny kontakt z pacjentem, nowoczesny sprzęt i pełne zaangażowanie – zdecydowanie polecam!

Z całego serca polecam tego stomatologa! Profesjonalne podejście, dokładność i życzliwość sprawiają, że każda wizyta przebiega bezstresowo. Gabinet jest nowoczesny i dobrze wyposażony, a lekarz dokładnie tłumaczy każdy etap leczenia. Dzięki niemu przestałem bać się dentysty!

Nie polecam. Przed wizytą miałam u Pani stomatolog przegląd zębów. Mówiła, że wszystkie super. Któregoś dnia napękł ząb a przy tym plomba zaczęła wychodzić. Sprawdziłam w domu czy aby napewno ten jeden i faktycznie reszta była ok. Aby nie czekać nie poszłam na NFZ, lecz prywatnie. Bałam się, że będzie bolał. Zaszłam i powiedziałam Pani stomatolog o zaistniałej sytuacji, że ząb napękł. Lewa strona u góry ale nie pamiętałam który z tych nerwów. Z początku Pani nic nie widziała a po chwili odpowiedziała ok widzę. Powinna zapytac się czy to ten. Wrociłam do domu i nazajutrz sprawdziłam, okazało sie, że chory ząb został nieruszony. Udałam się ponownie na wizytę. Otrzymałam skierowanie na rentgen. I znowu ponowna wizyta na odczyt rentgena. Po odczycie okazało się, że jeszcze jeden ząb do leczenia i zostałam oddelegowana aby poszukać sobie chirurga do wyrwania i to jeszcze najlepiej na Poznań bo we Wrześni nie ma dobrych. ( po chwili jakiś namiar dostałam). W tym samym dniu udałam sie do dwóch innych stomatologów i mówili po odczycie rentgenu że ząb jest do uratowania, a ten obok nie jest chory. Zupełnie inne podejście. ( Pani owa stomatolog mówiła, że można zrobić na swoją odpowiedzialność ale nie radzi a najlepiej na Poznań). Byłam bezradna bo okazało się że z pęknietym zębem walcze ponad miesiąc gdzie mogłam pójść na NFZ bo zalezalo mi na czasie a w dodatku miałam nie tego zęba zrobionego. Zadzwoniłam z reklamacją ale usłyszałam, że w tym innym zębie też była dziura a ja się nie określiłam. Tylko, że ja mogłam z tym innym poczekać i pójść na NFZ a on nie był pękniety. Jasno się określiłam że część zęba wisi razem z plombą. Jak zaszłam do innego gabinetu inna Pani od razu podała lusterko i prosiła abym zobaczyła co i jak. Super podejscie. No cóż. Zapewne pod moim komentarzem będzie jakieś wyjaśnienie broniące się. Ja opisałam jak to wyglądało naprawdę.

Polecam panią doktor ! Na każdej wizycie podchodzi indywidualnie do potrzeb pacjenta. Zawsze stara się z należytą starannością pomóc pacjentowi.

Polecam wizytę u Pani doktor Faustyny Pernak-Nowickiej! Miła, profesjonalna obsługa w gabinecie. Ceny niewygórowane, a każda wizyta rozpoczyna się o wyznaczonej porze.