Wspaniały lekarz i fachowiec -miałem operację przepukliny pępkowej-Pan Doktor podczas wizyty w szpitalu wyjaśnił mi fachowo na czym będzie polegała procedura -po kilku dniach znalazłem się na stole operacyjnym-wszystko wykonane perfekcyjnie.Zdecydowanie polecam.
Nie wiem jak droga była ta wizyta, ale słuchanie samych pochwał o bolących plecach i pękniętym pierścieniu, nie jest niczym przyjemnym. W mojej obecności pielęgniarka kłóciła się z tym panem o wpisanie błędnej diagnozy innemu pacjentowi, na co on sam bez wzruszenia odpowiedział, że on nie może już teraz tego zmienić.. Mi znowu odpowiadał, że na innych SORach niemożliwe jest by lekarze również mi wpisali błędne informacje w papierach.. Kompletny brak jakichkolwiek kompetencji w wykonywanym zawodzie.
Bardzo miły, sympatyczny pan dr z ogromną wiedzą. Zawsze stara się znaleść czas mimo ogromu pracy i obowiązków. Solidny i rzetelny Polecam z czystym sumieniem.
Bardzo polecam Pana doktora. Jest bardzo miły, uprzejmy, zawsze wychodzi do pacjenta w przychodni, co się nie zdarza. Przyjął mnie choć inni nie chcieli. Bardzo pozdrawiam ♥️
Super. Wizyta przebiegła przyjemnie, Pan doktor usiadł na przeciwko i wysłuchał dokładnie jaki jest problem,wszystko kompleksowo wyjaśnił. Polecam jak najbardziej
Ile zapłacił ów uprzejmy lekarz za tak nadmuchaną opinię? A na marginesie-na doktorat trzeba mieć więcej wiedzy a tu nawet na lekarza ma braki i to ogromne. Niebawem będzie musiał doczytać jak się przyjmuje pacjentów w SOR i jakie są procedury... popełnił kardynalny błąd.... zapomniał że pacjent może znać procedury a i prawo z racji zawodu .
Konsekwentny,uprzejmy, życzliwy, godny polecenia.Potrafi rozmawiać z pacjentem.Dobrze i solidnie wykonuje swoją pracę.Jestem bardzo zadowolona z opieki, jaka otoczył mnie Pan Doktor.
Jakies pol roku temu miałem złamanie rzepki kolanowej oraz zakrzepice lewej nogi i miałem watpliwa przyjemnosc bycia leczonym przez tego Pana który traktowal mnie jak jak intruza,niesympatycznie,oschle oraz arogancko.Zalozyl mi gips na cala noge nie zwazajac na bardzo spuchnieta lydke i potworna bolesnsc spowodowana zakrzepica.Stopa w gipsie zrobila się bardzo spuchnieta i fioletowa.Na szczęście poszedłem do innego lekarza który po niedługim czasie zdjal mi gips i zalozyl orteze.
to bardzo dobry lekarz sama miałam okazjetego doświadczyć leżąc z powaznum złamaniem nogi i ten lekarz operowal mnie a co do pacjetów przyjmoje wszystkich na poczekalni i nie jest zarozumialy polecam go teresa
Wspaniały i kompetentny lekarz. Trafnie ocenił i wyleczył moją mamę. Godny polecenie ,można mu zaufać. Szewc Stanisław
Szewc Stanisław