Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

dr n. med. Bronisław Kotowski

Filia Nr 1 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Endoterapia
Waryńskiego 10A

Jeden z najlepszych lekarzy, z którymi miałem styczność przez moją niemal 25 letnią przygodę z Crohnem. Konkretny, wnikliwy i cierpliwy. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Paweł

dr hab. n. med. Krystyna Kłosowska-Kapica

Gabinet Lekarski

Wspaniała Osoba która się naprawdę zna na tym co robi, Gdyby wszyscy byli tacy jak Pani Doktor Krystyna! Najlepsza!
Opinia dodana przez: Klucho
{'id': 4986, 'name': 'Tczew'} Logopeda
                                       mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

Logopeda, Neurologopeda

Gabinet Neurologopedyczny
Armii Krajowej 43F
Tczew

Jako rodzice jesteśmy zachwyceni Panią Agnieszką, zarówno od strony zawodowej, jak i prywatnej. Syn uwielbia Jej urozmaicone zajęcia, które niezwykle pomagają mu rozwinąć braki w wymowie, oddychaniu, jedzeniu... Polecamy na 110 %
Opinia dodana przez: Sebastian Rosa

dr n. med. Bartłomiej Ziółkowski

Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F

Bardzo miły lekarz z poczuciem humoru, jednocześnie bardzo profesjonalny. Przebieg gastroskopii błyskawiczny i bezbolesny, a Doktor skutecznie uspokaja w trakcie badania. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Amanda

dr n. med. Henryk Gomuła

Chirurg ogólny, Gastroenterolog

Centrum Onkologii Ziemi Lubelskiej im. św. Jana z Dukli
Jaczewskiego 7

Bardzo polecam! Generalnie zarówno wizyta jak i badania na bardzo wysokim poziomie. Rzeczowe wyjaśnianie problemu, wywiad, proponowane rozwiązania w pełni konsultowane ze mną w trakcie wizyty. Zaangażowanie, poświecony czas i analiza mojego problemu, i wyników badań dają poczucie, że dla Pana Henryka to pacjent jest najważniejszy. Jestem ma prawdę bardzo zadowolony i szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Jolanta Kłobukowska

Zgoda 7 lok. 2
81-361 Gdynia

Prawdziwa profesjonalistka, cudowny lekarz, diagnosta i dobry czlowiek, godna najwyzszego polecenia. Stawia dobro pacjenta ponad wszystko, informuje, wykonuje badania, jest dociekliwa i cierpliwa.

dr Adam Widacha

Świętokrzyskie Centrum Onkologii
Kielce

Opanowany, życzliwy, empatyczny, cierpliwy, w pełni profesjonalny- tak postrzegam Pana Doktora Adama Widachę. Wprowadza wokół spokój i daje poczucie bezpieczeństwa. Serdecznie polecam :)
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Piotr Ziembicki

SPZOZ
SŁUPCA
62-400 Słupca

Od ponad 10 lat leczyłam się u kilku lekarzy z powodu bardzo wysokiego ciśnienia; niestety, ale bez rezultatu. Dopiero dr Piotr Ziembicki odpowiednio ustawił leczenie i już po dwóch tygodniach ciśnienie unormowało się. Zdecydowanie polecam. Bardzo uprzejmy i życzliwy lekarz.
Opinia dodana przez: Zofia

dr n. med. Michał Stępka

Kopernika 28 lok. 9

Pan dr to jest cud objawiony. On po prostu nie przystaje do rzeczywistości. Brak słów aby wyrazić w pełni opinie o tym doktorze. Elegancja, fachowość, profesjonalizm, delikatność, takt,wczucie się w rolę pacjenta, troskliwość to tylko niektóre określenia przychodzące do głowy. Jeżeli badanie kolonoskopia to tylko u Pana dr Stępki. Polecam z głębi serca.
Opinia dodana przez: Wiesław
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Gastroenterolog
                                       lek. med. Janina Kubica

lek. med. Janina Kubica

Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1

Bardzo miła oraz niezwykle kompetentna Pani Doktor. Wnikliwie bada pacjenta,szczegółowo przeprowadza wywiad. Trafiłam do Dr. z polecenia bardzo mi pomogła.Polecam wszystkim pacjentom Panią Doktor.Jestem bardzo zadowolona z wizyty i systematycznie będę się leczyła.

lekarz Wacław Wyborski

Chirurg ogólny, Gastroenterolog

SZPITAL
ulica Medyczna 19
09-400 Płock

Naprawdę nie pomyślałabym , że spotkam takiego lekarza w publicznym szpitalu.. Normalny , uprzejmy - o dziwo ma czas dla pacjenta któremu potrafi wytłumaczyć jak wygląda i działa jego jelito.... Pełne zaufanie dla jego kompetencji . Włocławek zaczął pielgrzymować do Lipna do dr Wyborskiego. Czapki z głów.....
Opinia dodana przez: Beata

lek. med. Mariusz Wyszkowski

Zespół Przychodni Specjalistycznych PRIMA
ul. Nowogrodzka 84/86, II piętro (winda)

Badanie kolonoskopii cieszy się wyjątkowo bardzo złą sławą. Jeśli ktoś, z różnych powodów, zdecydował się na to badanie bez narkozy, później bardzo narzekał na silne dolegliwości bólowe i bardzo mocny dyskomfort. " Z duszą na ramieniu" poszedłem na to badanie do p. Dr. Mariusza Wyszkowskiego. I jak było - super ! Bez żadnego bólu, dyskomfortu i z pełną informacją o przebiegu badania. Aż trudno mnie w to uwierzyć ale sam …
Opinia dodana przez: Jerzy Meder

dr hab. n. med. Adam Markowski

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Pełen profesjonalizm, wizyta w miłej atmosferze. Rewelacyjna, bardzo pomocna Pani pielegranka asystująca Panu doktorowi przy kolonoskopii w Omedzie.

dr n. med. Tadeusz Szwed

Gabinet Prywatny Tadeusz Szwed
ul. Wojska Polskiego 49 lok. U1
05-101 Nowy Dwór Mazowiecki

Cudowny człowiek, rzetelny lekarz poprostu fachowiec. Postawił trafną diagnozę i rozpoczął leczenie. Polecam. Jeśli gastrolog to tylko dr . Tadeusz Szwed, który z dr. Łukaszem stworzyli takie cudowne miejsce pełne empatii i dobrego słowa.
Opinia dodana przez: MS

mgr Iwona Peczka-Przygoda

Neurologopeda, Neurologopeda dzieciecy

Iwona Peczka-Przygoda
Przemysłowa
Lubań

Fachowa neurologopedka z ogromnym zasobem wiedzy i kompetencją. Doskonałe podejście do dzieci. Sympatyczna i kontaktowa.Chodziłam do tej Pani z moim dzieckiem,bardzo nam pomogła. Polecam

lekarz Beata Mroziak

zzoz
Oświęcim

Świetny fachowiec. Angażuje się w pomoc dla pacjenta jakiej potrzebuje i robi wszystko by pomóc, co daje duże poczucie bezpieczeństwa. Jest skuteczna w swoim działaniu. Miła, kulturlna, rzetelna, dokładna, cierpliwa i ma niesamowity dar przekazywania informacji pacjentowi o jego stanie w bardzo taktowny sposób. Szpital z pewnością jest dumny z takiego pracownika.
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Gastroenterolog
                                       prof. dr hab. n. med. Maria Słomka

prof. dr hab. n. med. Maria Słomka

Specjalistyczne Gabinety Lekarskie
Chodźki 3
Lublin

Bardzo Dobra lekarz miła pomocna i rzetelna polecam 100% ma bardzo dużo serca do pacjentów .Nigdy nie odmawia pomocy
Opinia dodana przez: edyta

dr n. med. Krzysztof Lorens

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Pan doktor Lorens jest wybitnym specjalistą. Przeszłam wielu lekarzy i dopiero on dobrze zdiagnozowal przypadłość i przypisał dobre leki!
Opinia dodana przez: Daria

lek. med. Ewa Maik-Kędzierska

Szpital Lux Med
Puławska 455

Pani Ewa bardzo mi pomogla w diagnozie choroby. Bardzo kompleksowe podejscie, bardzo uprzejma i wyrozumiala. Dawno nie spotkalem tak dobrego lekarza z takim doswiadczeniem i pozytywnym podejsciem do pacjenta. Doktor poswiecila mi odpowiednio duzo czasu, odpowiada na wszystkie pytania.
Opinia dodana przez: Adam
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Gastroenterolog
                                       dr n. med. Ewa Czaczkowska-Kurek

dr n. med. Ewa Czaczkowska-Kurek

Szpital Lux Med
Puławska 455

Badanie kolonoskopii wykonane przez Panią Doktor to mistrzostwo świata. Ciepła, cierpliwa i delikatna. Badanie wykonane sprawnie, bez niepotrzebnego stresu. Polecam tę cudowną osobę oraz zespòł towarzyszacy Pani Doktor. Wspaniali ludzie i profesjonalisci. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Andrzej Zalewski