Filtruj terminy

dr n. med. Henryk Gomuła

Chirurg ogólny, Gastroenterolog

Centrum Onkologii Ziemi Lubelskiej im. św. Jana z Dukli
Jaczewskiego 7

Bardzo polecam! Generalnie zarówno wizyta jak i badania na bardzo wysokim poziomie. Rzeczowe wyjaśnianie problemu, wywiad, proponowane rozwiązania w pełni konsultowane ze mną w trakcie wizyty. Zaangażowanie, poświecony czas i analiza mojego problemu, i wyników badań dają poczucie, że dla Pana Henryka to pacjent jest najważniejszy. Jestem ma prawdę bardzo zadowolony i szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Krzysztof
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Gastroenterolog
                                       prof. dr hab. n. med. Maria Słomka

prof. dr hab. n. med. Maria Słomka

Specjalistyczne Gabinety Lekarskie
Chodźki 3
Lublin

Bardzo Dobra lekarz miła pomocna i rzetelna polecam 100% ma bardzo dużo serca do pacjentów .Nigdy nie odmawia pomocy
Opinia dodana przez: edyta

dr n. med. Beata Prozorow-Król

GASTROMED Zakład Opieki Zdrowotnej Filia Onyksowa
Onyksowa 10

Przemiła Pani doktor. Od wielu lat ceniona przeze mnie i moich bliskich za wiedzę, empatię, cierpliwość, komunikatywność i profesjonalizm. Posiada rzadką cechę komunikacji bezpośredniej z pacjentem. Dokładna i życzliwa w sposobie wyjaśniania problemu. Skuteczna w leczeniu. Poświęciła mi dużo czasu, uwagi i cierpliwie wytłumaczyła, na czym polega moja choroba, odpowiedziała na wszystkie moje pytania, jasno wyjaśniła plan leczenia. Bardzo miła atmosfera, pełen profesjonalizm, czuje się bezpiecznie i w pełni zaopiekowana. …
Opinia dodana przez: Renata

dr n. med. Stanisława Pięcińska

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Wiedza i kompetencja Pani doktor są imponujące. Profesjonalizm,kompleksowe i życzliwe podejście do pacjenta wzbudzają zaufanie i zasługują na najwyższe uznanie.
Dziś byłam na badaniu jelita grubego i jestem bardzo zadowolona z badania robiłam go bez znieczulenia i w ogóle nie bolało. Bardzo dobry lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: MARIA