lekarz Tadeusz Pawełas

Świętokrzyska 18 (V p.) lok. 2

Wspaniale podejście do pacjenta Człowiek o wielkiej wiedzy medycznej i kulturze osobistej Polecam
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Małgorzata Wojcieszyn

Bończyka 34
41-400 Mysłowice

Dostałam numer telefonu do pani doktor od znajomej, która również leczyła u niej swoje dzieci. Leczyłam u pani doktor dwójkę moich dzieci. Każde z nich miało inny problem. Pani doktor wysłucha, wytlumaczy. Jest bardzo miła. Dzięki pani doktor moje dzieci zostały wyleczone. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Katarzyna J

lekarz Stanisław Boczar

ulica Guzikówka 7
38-400 Krosno

Bardzo dobry lekarz, polecam! Bardzo delikatny i z ogromna wiedzą, do tego nie jest arogancki , nie cwaniakuje, nie jest zarozumiały jaki inni lekarze gastro...w Brzozowie. Naprawdę warto go wybrać.

Dariusz Zając

Gastrolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Dariusz Zając
Ełk

Bardzo kulturalny kompetentny fachowiec, lekarz z powołania. Profesjonalne podejście do chorego,poświęca dużo czasu pacjentowi na wytłumaczenie stanu choroby i sposobu leczenia. Zaangażowany w procesie leczenia i poprawy zdrowia. Lekarz godny wielkiego szacunku, bardzo dużo Mu zawdzięczam.
Opinia dodana przez: Maria

dr n. med. Aneta Gębala

Przychodnia Rodzinna

Polecam! Poświęciła synowi sporo czasu, bardzo dokładny wywiad, nam wszystko tłumaczyła odkładanie. Choć byliśmy prywatnie, zachęcała do korzystania z publicznej służby zdrowia ( przyjmuje też w poradni na Wojciecha ).

lekarz Wojciech Marlicz

al. Wojska Polskiego 231B

A ja dzisiaj (21.1.2023 r.) kilka słów o Synu prof. Krzysztofa Marlicza, nie żyjącego już od ponad 8 lat, który miał swój gabinet lekarski w największym wieżowcu przy ul. Szafera w Szczecinie. Profesor Wojciech Marlicz dwukrotnie badał/przyjmował moją żonę (seniorkę Pesel 43) – w 2017 r. i w dniu wczorajszym, gdy była zabrana przez pogotowie na SOR przy ul. Unii Lubelskiej. Oba te kontakty z Profesorem Wojciechem będą zapamiętane z …
Opinia dodana przez: cxi

lekarz Maciej Świątkowski

Karłowicza
Bydgoszcz

Wspaniały lekarz i człowiek. Bardzo kompetentny, szczegółowy, a przy tym bardzo miły. W moim przypadku niestety zupełnie odwrócił diagnozę innych lekarzy, ale bardzo taktownie. Bardzo mi pomógł, mogę normalnie jeść! Inni lekarze (ogólny i dwóch gastrologów) prawie mnie do psychiatry wysyłali, a on po prostu znalazł wrzód na dwunastnicy i ustawił odpowiednio leki. Polecam!

lekarz Grzegorz Naprawa

Sokołowskiego 11a lok. 2

Bardzo empatyczny, dobry kontakt z pacjentem, profesjonalny. Polecam Pana Doktora - duża kultura i wiedza
Opinia dodana przez: Lidia Sieniawska -Purtak

lekarz Piotr Drobiński

Szpital Specjalistyczny im. J. K. Łukowicza w Chojnicach
ulica  Leśna 10
89-600 Chojnice

Bardzo dobry lekarz, profesjonalne podejście, zależy mu na tym, aby jak najskuteczniej pomóc pacjentowi, zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Katarzyna Bujak

M. Curie-Skłodowskiej 10
27-200 Starachowice

Pierwszy kontakt z Panią doktor to badanie gastrologiczne, które mi wykonywała. To bardzo kompetentny lekarz, moim zdaniem. Zostałem poinformowany szczegółowo o wyniku badania w bardzo kulturalny i miły sposób. Zamierzam zostać pacjentem Pani doktor w celu podjęcia leczenia guza który został wykryty w trakcie powyższego badania.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Adam Soszka

Wiatraczna 21/10

Moja trzecia kolonoskopia (bez znieczulenia) przeprowadzona przez p. dr. Adama Soszkę była prawie bezbolesna (porównując do dwóch poprzednich przeprowadzonych również bez znieczulenia). Po długim i (jak sądzę) szczegółowym badaniu wstałem bez żadnych skutków ubocznych. Moja druga kolonoskopia była szczególnie trudna do wytrzymania, więc tym bardziej byłem zaskoczony, że praktycznie bezbolesne badanie tego rodzaju jest możliwe. Jestem przekonany, że stoi za tym umiejętne wprowadzanie aparatu i manewrowanie z dużym wyczuciem w …
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Łukasz Jałocha

ENEL MED S.A.
ulica Gilarska 86c

Pan doktor kompetentny,empatyczny. Dokładnie wytłumaczył wynik badania kolonoskopii. Ponieważ muszę powtórzyć badanie za pół roku, to tym razem dzięki podejściu Pana Doktora i Pana doktora anestezjologa bez stresu poddam się badaniu. Bardzo dziękuję i polecam dr Łukasza Jałochę.
Opinia dodana przez: Małgorzata Świderska

lekarz Tomasz Waliszewski

Polimedica
ul. Witkacego 2d
95-100 Zgierz

Lekarz kompetentny, miły, sympatyczny, uprzejmy z ogromną wiedzą medyczną którą z pewnością potrafi wykorzystać nie lekceważy pacjenta. Mogę zdecydowanie polecić w 100% pozytywne podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Wojciech Pieniążek

Centrum Zdrowia w Mikołowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Waryńskiego 2
43-190 Mikołów

Polecam Pan dr to osoba z niezwykłymi kompetencjami oraz umiejętnościami. Miałam przeprowadzane badanie kolonoskopii i jako pracownik medyczny oceniam umiejętności Pana dr na 6 polecam z całego serca !!!

lekarz Wiesław Bartelik

ulica Armii Krajowej 30
81-366 Gdynia

Bardzo dobry lekarz, który pracuje na co dzień w Instytucie Medycyny Tropikalnej w Redłowie.Fachowiec najwyższej klasy , bardzo miły i uprzejmy.W związku z tym ,że to moja kolejna kolonoskopia , więc mam skalę porównawczą w stosunku do poprzednich badań i mogę potwierdzić skalę fachowości Pana Doktora . Serdecznie polecam pacjentom nawet z dalekich stron 20.08.2020.r
Opinia dodana przez: tadeusz r.

lekarz Mariusz Rosołowski

ulica Sobieskiego Jana 24 H
15-014 Białystok

Lekarz bardzo kompetenty, zdecydowany, grzecznie tłumaczy na czym polega badanie, które.wykonuje profesjonalnie. Wizyta w miłej, spokojnej atmosferze, dziękuję i polecam.

lekarz Tomasz Kowalik

ulica Oświęcimska 46 D
32-500 Chrzanów

Wspaniały lekarz! Kompetentny fachowiec! Jestem po zabiegu i czuję się świetnie! Dziękuję Panu Doktorowi i personelowi za super obsługę! Wdzięczny pacjent z Chrzanowa
Opinia dodana przez: Mieczysław
{'id': 40457, 'name': 'Grudziądz'} Logopeda dziecięcy
                                       mgr Małgorzata Byczyńska

mgr Małgorzata Byczyńska

Logopeda dziecięcy, Logopeda

Gabinet terapii logopedyczno-pedagogicznej, Małgorzata Byczyńska
aleja 23 stycznia 54d/39
Grudziądz

Witam. Bardzo serdecznie polecam panią dr. Sama też trafiłam z polecenia koleżanki. Pani dr radzi sobie z każdym problemem rozwojowym dziecka. Już od 1.5 roku korzystamy z terapii i jestem bardzo zadowolona. Na początku terapia wydawała mi sie trochę dziwna ale zaryzykowałam i nie żałuję. Wszystkie różnego rodzaju masaże ciała, bujanie na piłce i reszta zaleceń przynosiły oczekiwane efekty w określonym czasie. Dziecko było nadpobudliwe nie radziło sobie z emocjami …

dr n. med. Wojciech Kosikowski

Gastrolog

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
20-109 Lublin

Fantastyczne podejście do pacjenta i pełen profesjonalizm. Pan Doktor bardzo sprawnie wykonuje badania endoskopowe a nietypowa budowa anatomiczna pacjenta nie jest dla niego przeszkodą nie do pokonania. W przystępny sposób i konkretnie przekazuje pacjentowi niezbędne informacje. Polecam lekarza, który moim zdaniem urodził się z endoskopem w dłoniach.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Tomasz Bobiński

Gastroenterolog, Gastrolog

Ostrołęka

Doktor Bobiński to wspaniały zaangażowany Lekarz z powołania. Bardzo pomógł mojemu mężowi z zapaleniem uchyłków. Nie zlekceważył problemu. Dzięki Doktorowi stan męża uległ szybkiej poprawie. Dziękujemy Doktorze