Medical Esthetic
ul. Braci Wieniawskich 12 B
Lublin
Jeśli do lekarza-chirurga -to tylko do dr R. Wierzbickiego! Tacy powinni być lekarze wszystkich specjalności. Potwierdzam dotychczasowe opinie pacjentów.
GASTROMED Zakład Opieki Zdrowotnej Filia Onyksowa
Onyksowa 10
Lublin
Pan dr Nazar wykonał u mnie badanie endoskopowe kolonoskopię. Miły, profesjonalny, rzeczowy. Czułam się bardzo zaopiekowana. Polecam z całego serca. Następna wizyta tylko u tego specjalisty.
Lublin
Jestem bardzo zadowolona z wizyt u doktora, mam dysplazję stawu biodrowego , wstawiał mi endoprotezę w lewym stawie, jest po prostu świetny , przez cały czas o mnie dbał , podchodził z troską, do tego jego fascynacja tematem, duża wiedza , jest konkretny do tego sympatyczny.
Lublin
Fantastyczne podejście do pacjenta i pełen profesjonalizm. Pan Doktor bardzo sprawnie wykonuje badania endoskopowe a nietypowa budowa anatomiczna pacjenta nie jest dla niego przeszkodą nie do pokonania. W przystępny sposób i konkretnie przekazuje pacjentowi niezbędne informacje. Polecam lekarza, który moim zdaniem urodził się z endoskopem w dłoniach.
Lublin
Przez kilkanaście lat chodziłam do lekarzy gastrologów i nie tylko. Różne badania, różne podejrzenia moich problemów lub ich zupełne bagatelizowanie, zrzucanie na stres. Po latach odkryty guz na jelicie, biopsja w szpitalu i nadal brak odpowiedzi co mi jest. Nikt nie umiał pokierować mnie dalej. Na fb często przewijało się nazwisko dr Katarzyny Laskowskiej. Postanowiłam spróbować. W gabinecie Pani doktor spotkałam się z ludzkim i serdecznym podejściem. Rozmowa, dokładna analiza …
Lublin
Pan doktor to wspaniały człowiek i specjalista. Sam jego uśmiech i empatia od razu wzbudziły moje zaufanie. Dziś pan doktor przeprowadził u mnie zabieg kolonoskopii, którego ogromnie się bałam. Poprzednie 3 zabiegi kolonoskopii bardzo mnie bolały i przed dzisiejszym byłam bardzo zestresowana, ale tym razem byłam w dobrych rękach. Pan doktor Wysokiński i pielęgniarka p. Rogowska to profesjonaliści . Szczerze polecam
Centrum Medyczne SANITAS Sp. z o.o.
ulica Hempla 5
Lublin
Lekarz wogole nie zainteresowany ani pacjentem ani badaniem. Pytanie o pogodę w czasie bardzo krótkiej wizyty. Zero zaleceń, ani leków - zmarnowany czas, tymbardziej, że był długi czas oczekiwania na wyznaczenie wizyty. Dodatkowo pomimo wyznaczonego nr Pan Doktor wciskał przed kolejką inne osoby. Jeśli ktoś ma ciężką sytuację zdrowotną niech szuka każdego innego lekarza byle nie tego, bo pomocy nie uzyska a straci szansę na kolejkę do innego specjalisty oraz …
GASTROMED Zakład Opieki Zdrowotnej Filia Onyksowa
Onyksowa 10
"Top-Medical" Sp. z o.o.
Tomasza Zana 29/XIX
Lublin
Centrum Medyczne SANITAS Sp. z o.o.
ulica Hempla 5