Centrum Medyczne Wejherowska
Wejherowska 28 bud. 4
Profesjonalne podejście do pacjenta, uzyskałam pomoc jakiej oczekiwałam. Doktor Mowszet jest niezwykle sympatycznym lekarzem. Jak najbardziej polecam wizytę u tego gastrologa
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5
Kompetencja , uprzejmość ,pod opieką takiego lekarza pacjent czuje się bezpiecznie. Godny polecenia.
Pan Profesor Leszek Paradowski był wspaniałym człowiekiem i lekarzem. Po 7 latach nieudanego leczenia, trafiłam do śp. Pana Profesora. Na pierwszej wizycie Pan Profesor postawił właściwą diagnozę i rozpoczął leczenie. Zastanawiałam się nad tym faktem i doszłam do wniosku, że Pan Profesor był wspaniałym lekarzem, o OGROMNEJ WIEDZY, BARDZO POKORNYM CZŁOWIEKIEM i CO NAJWAŻNIEJSZE SŁUCHAŁ PACJENTA. NIECH PAN BÓG DA MU NAGRODĘ WIECZNĄ W NIEBIE. Anna.
Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C
Bardzo dobry specjalista! Kompetentny, rzetelny, w razie wątpliwości nie boi skonsultować się z innymi lekarzami. A przy tym miły i spokojny. Gorąco polecam!
Moja pierwsza wizyta u Pani doktor Bernadety Fryśnej przebiegła dość pozytywnie. Lekarka uważnie wysłuchała mojego opisu dolegliwości, zebrała szczegółowy wywiad, a rozmowa była luźna i przyjazna, co mogę uznać za zaletę. Wykonano również USG brzucha, jednak badanie przeprowadzono szybko i bez szczegółowego opisu wyników, co pozostawiło pewien niedosyt – choć jako pacjent nie jestem w stanie ocenić jakości samego badania. Został mi przepisany lek Xifaxan z zapewnieniem, że "na 99% …
Żelazna 34 pok.206
Nieuprzejma doktor i zero empatii. Zdenerwowana samym pacjentem. Wiedza jest, ale elastyczność i ludzkie podejście oschłe.
Dolnośląskie Centrum Medyczne "DOLMED" S.A
ulica Legnicka 40
ul. Jerzego Bajana 35/7
Wojewódzkie Centrum Medyczne "Dobrzyńska"
Dobrzyńska 21/23
Dolnośląskie Centrum Medyczne "DOLMED" S.A